Masina de spalat vase incorporabila Siemens SN536S01ME – Review detaliat si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Siemens SN536S01ME este o masina de spalat vase semi-incorporabila ce vine la pachet cu cele mai importante programe si functii reusind sa indeparteze eficient orice tip de murdarie. Poate fi ajutorul de nadejde in orice locuinta, insa inainte de a lua orice decizie va invitam sa aflati mai multe detalii in continuare.

Masina de spalat vase Siemens SN536S01ME pune la dispozitie o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi membri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Fiind un model partial incorporabil, panoul de control va ramane vizibil pe toata durata functionarii, ceea ce reprezinta un mare plus pentru ca poti verifica intotdeauna timpul ramas pan ala finalizarea programului. Interfata acestuia este foarte intuitiva, ceea ce te va ajuta sa realizezi rapid setarile dorite. In plus, tot aic se afla si doi indicatori foarte importanti si anume cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii, fiindca datorita acesteia calcarul nu se va depune pe suprafata vaselor si nici pe componentele interne ale masinii.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri incapatoare si foarte flexibile ce permite adaugarea diverselor tipuri de vase. Rabatand suportii din plastic mobili poti obtine spatiu suplimentar pentru a adauga chiar si tigai, oale, tavi si asa mai departe. In plus, masina beneficiaza si de suport special pentru tacamuri.

In acelasi timp, esti protejat impotriva inundatiilor gratie sistemului Aqua Stop care previne eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. In plus, sistemul de siguranta impotriva copiilor va bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior de tine.

Presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina de spalat vase Siemens SN536S01ME dispune de 6 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – asigura o spalare eficienta chiar si vaselor foarte murdare, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, folosind si o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, parametrii vor varia usor. Astfel, durata alterneaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-160 de minute. Inregistreaza un consum de 5-16 litri de apa si 0.85-1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este un program foarte eficient din perspectiva cosnumului de resurse, insa potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.Are o durata de 235 de minute, timp in care consuma numai 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – asigura o spalare delicata vaselor, folosind apa la temperatura de doar 40 de grade Celsius si la o presiune scazuta.Inregistreaza un consum de 11-14 litri e apa si 0.85 kWh energie electrica.
 5. Turbo Speed – are o durata de doar 20 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind eficient pentru vasele recent murdarite.
 6. Quick Wash – este un program cu o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

Totodata, masina beneficiaza si de cateva functii speciale foarte utile, precum:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare cu aproximativ 50%, prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.
 • Extra uscare – asigura o uscare mai buna a vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

Siemens SN536S01ME este o masina de spalat vase eficienta ce asigura o ingrijire optima vaselor, indepartand murdaria indiferent de tipul acesteia. Clientii au declarat ca spala foarte bine vasele, le usuca excelent si este suficient de incapatoare pentru nevoile lor. In ansamblu, sunt multumiti de modul sau de functionare si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Siemens SN536S01ME

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Gama variata de programe si functii
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *