Masina de Spalat Vase incorporabila Siemens SN636X00KE – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Siemens SN636X00KE este o masina de spalat vase incapatoare si economica, pregatita sa ofere o ingrijire atenta vaselor, indiferent de tipul lor sau nivelul de murdarie. Pentru a afla mai multe detalii, va invitam sa ne urmariti in continuare unde vom discuta pe larg despre produs!

Masina de spalat vase Siemens SN636X00KE este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, insa odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil. Insa, pentru a contracara acest aspect, producatorii au implementat sistemul InfoLight care proiecteaza un fascicul de lumina pe podea, pentru a ne da seama atunci cand masina spala sau a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea detine un rol foarte important in activitatea masinii caci previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile. Prezinta suporti mobili din plastic ce se pot plia, obtinand astfel spatiu suplimentar pentru adaugarea tigailor, oalelor, tavilor si asa mai departe. De asemenea, este prezent si cosul special pentru tacamuri unde li se va oferi deopotriva o igienizare corespunzatoare.

Beneficiaza si de sistem de siguranta AquaStop ce previne eventualele inundatii. In plus, este silentioasa inregistrand numai 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 6 programe de spalare, despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorl de incarcare durata variaza intre 130-140 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.25-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este controlat in totalitate de senzori, fiind potrivit pentru orice circumstante. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intrre 105-165 de minute. Inregistreaza un consum de 5-16 litri de apa si 0.9-1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind potrivit pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 de minute, timp in care consuma 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este potrivit pentru articolele foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, consumul de apa variaza intre 11 si 14 litri de apa.
 5. Turbospeed20 – asigura o spalare turbo, avand o durata de doar 20 de minute, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 8 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 1.3 kWh energie electrica.

De asemenea, este prezent si programul de autocuratare care presupune igienizarea cavitatii interioare. Mai mult decat atat, dispune si de cateva functii speciale:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare, obtinand rezultate la fel de bune.
 • Extra uscare – ofera o uscare atenta vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1 ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Siemens SN636X00KE este o masina de spalat vase incapatoare si eficienta ce reuseste sa ofere rezultate excelente la spalare. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaa ireprosabil. Apreciaza foarte mult faptul ca dispune de sistem InfoLight extrem de util. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Siemens SN636X00KE

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incapatoare
 • Sistem InfoLight
 • Economica
 • Functii diversificate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *