Review: Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 676 EH

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Hansa ZIM 676 EH este un model de masina de spalat vase incorporabila foarte avantajoasa ca pret ce vine la pachet cu o serie de programe foarte bine gandite, acoperind cam toate nevoile pe care le-ati putea avea. Poate fi o alternativa convenabila, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare despre acest produs.

Masina de spalat vase Hansa ZIM 676 EH este prevazuta cu o capacitate generoasa de incarcare de 14 seturi, ceea ce inseamna ca ar putea face fata cu succes si unei familii mai mari. In acelasi timp, reuseste sa ramana economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 266 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Pentru ca discutam de un model complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul masinii. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, tot aici aflandu-se indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea poate preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire are rolul de a se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri foarte spatioase si flexibile, unde putem introduce toate tipurile de vase. De asemenea, avem posibilitatea de a rabata si suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor voluminoase. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Totodata, aparatul presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand in timpul spalarii cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Consulta oferta actuala!

Programe si functii speciale

Hansa ZIM 676 EH dispune de 6 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – este recomandat vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei. Are o durata de 160 de minute, timp in care consuma 1.5 kWh energie electrica si 18.5 litri de apa.
 2. Normal – este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata de 180 de minute si consuma 1.25 kWh energie electrica, respectiv 15 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 45 de grade Celsius. Are o durata de 185 de minute si consuma 0.91 kWh energie electrica, respectiv 11 litri de apa.
 4. Sticla – este ideal pentru articolele delicate, inclusiv pahare, intrucat temperatura apei este de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune mica. Dureaza 120 de minute, timp in care consuma 0.85 kWh energie electrica si 14.5 litri de apa.
 5. 90′ – este un program ce presupune o durata de spalare de 90 de minute si o temperatura a apei de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.35 kWh energie electrica si 12.5 litri de apa.
 6. Rapid – este un program rapid potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, tempereratura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza numai 40 de minute si consuma 0.75 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.

Verifica si alta oferta de pret!

Ca si functii speciale, masina este prevazuta cu:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Hansa ZIM 676 EH este o masina decenta, prevazuta cu cele mai importante functii si tehnologii care te vor ajuta sa scapi simplu si rapid de grija vaselor murdare. Actualii cumparatori sunt multumiti de ea si declara ca se muleaza eficient pe nevoile lor. Apreciaza faptul ca este foarte incapatoare si ca dispune de o gama destul de variata de programe si functii. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Hansa ZIM 676 EH

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Review: Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 676 EH”

 1. Buna seara ,este normal ca masina de spalat vase Hansa 677 eh sa ramana plina de apa pe pereti ,pe cosuri ?La program 90’cosurile si peretii masini de vase sunt plini de picaturi de apa !La ariston este alta poveste !

  1. Buna ziua!
   Depinde de situatie. Daca deschideti usa imediat dupa spalare, pot ramane resturi de apa, insa nu in exces. Vasele sunt uscate bine sau sunt si ele pline cu apa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *