Masina de spalat vase Hansa ZIM635PH Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Masina de spalat vase Hansa ZIM635PH este un model interesant ce imbina eficienta energetica cu capacitati extinse si un design inteligent. Cu o capacitate de 12 seturi si clasa energetica E, aceasta masina de spalat vase reprezinta o alegere inteligenta pentru familiile moderne.

Una dintre caracteristicile de baza ale masinii de spalat vase Hansa ZIM635PH este eficienta energetica notabila. Cu un consum de energie de 92 kWh la fiecare 100 de spalari, aceasta se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, punand accent pe reducerea impactului asupra mediului. Tehnologia moderna implementata in aceasta masina optimizeaza consumul de energie, facandu-l prietenos cu buzunarul si ecologic.

Cu o capacitate de 12 seturi, masina de spalat vase Hansa este proiectata pentru a face fata cantitatilor mari de vase si tacamuri. Cele doua cosuri spatioase si flexibile asigura o aranjare eficienta a vaselor, cu suporturi pentru pahare si un cos special pentru tacamuri. Aceasta flexibilitate permite optimizarea spatiului in interiorul masinii pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Un alt aspect de remarcat este nivelul redus de zgomot al masinii de spalat vase Hansa ZIM635PH. Cu tehnologie avansata de izolare fonica, aceasta asigura o operare discreta, fara a deranja linistea casei. Performantele fiabile ale masinii reflecta atentia acordata de Hansa detaliilor si calitatii constructiei.

Interfata intuitiva a masinii de spalat vase Hansa ZIM635PH faciliteaza selectia programelor si personalizarea ciclurilor de spalare. Tot la nivelul display-ului se afla si cei doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerea de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adnacime, avand o greutate de 28.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Masina Hansa ZIM635PH are la baza 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Rapid – este un program potrivit pentru articolele cu grad redus de murdarie, avand o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius.
 2. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie. Spala la temperatura de 45 de grade Celsius si are o durata de 235 minute.
 3. 1 ora – este un program excelent pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 60 de minute.
 4. Igienizare – este ideal pentru igienizarea vaselor, dar si pentru curatarea murdariei intarite, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 200 de minute.
 5. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii, iar in momentul pornirii trebuie golita masina de vase. Temperatura este de 70 de grade Celsius, iar durata de 145 de minute.

Totodata, include si functia de incarcare la jumatate ce vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor, dar si functia de programare intarziata ce presupune amanarea spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

In incheiere, masina de spalat vase Hansa ZIM635PH se impune ca o solutie moderna pentru menajul eficient. Cu o combinatie de eficienta energetica, capacitate generoasa si functii avansate, aceasta se adreseaza atat familiilor active, cat si celor preocupate de mediul inconjurator. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine. Este destul de spatioasa, bine organizata si economica, exact ceea ce aveau nevoie in locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Hansa ZIM635PH

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Flexibila
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *