Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C, 14 Seturi, 11 Programe, Clasa A+++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Hotpoint LTF11M132C

Recomandam cu incredere masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C pentru o familie numeroasa, venind la pachet cu o capacitate generoasa. De asemenea, este foarte economica si foarte bine dotata, asa ca, din punctul meu de vedere, ar merita o sansa, cel putin sa faci cunostinta cu ea.

Masina Hotpoint LTF11M132C este prevazuta cu o capacitate ultra-generoasa de 11 seturi, ideala chiar si pentru familiile numeroase. Este foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Astfel ,producatorii estimeaza consumul energetic anual la 237 kWh, iar cel de apa la 2520 litri.

Masoara 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca este un model foarte silentios.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de nu mai putin de 11 programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – reprezinta cel mai economic program din perspectiva consumului. Foloseste doar 9 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica. Dureaza, insa, mai mult si anume 3 ore si 10 minute.
 2. Auto intensiv – detecteaza in mod automat nivelul de murdarie, ajustand temperatura, apa, dar si timpul de spalare. Foloseste intre 14.5 si 15.5 litri de apa si intre 1.4 si 1.7 kWh energie electrica. Durata poata alterna intre 2 si 3 ore.
 3. Auto normal – este recomandat pentru spalarile normale, tiannd cpont de turbiditatea apei. Utilzieaza 14.5 – 16 litri de apa si 1.15 – 1.7 kWh energie electrica. Dureaza intre 90 si 150 de minute.
 4. Auto Fast – este programul rapid, care poate dura intre 40 si 80 de minute. Inregistreaza un consum energetic de 1.15 – 1.3 kWh.
 5. Duo Wash – la nivelul cosului inferior, preisunea si temperatura apei vor fi mai ridicate. Dureaza 2 ore si inregistreaza unc onsum de 18 litri de apa.
 6. Delicate – este potrivit pentru vase foarte delicate, inclusiv pahare si portelanuri, temperatura apei si presiunea fiind destul de joase. Dureaza 100 de minute, avand un cosnum de 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 7. Express – dureaza doar 30 de minute.
 8. Goodnight – dureaza 3 ore si 30 de minute, insa este foarte silentios, putand fi activat chiar si pe durata noptii. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – dureaza 12 minute si consuma 4.5 litri de apa si doar 0.01 kWh energie electrica, fiindca foloseste apa la temeperatura de admisie.
 10. Sanitazing – este programul special, care va folosi la final apa la temperaturi ridicate.
 11. Self – Clean – vizeaza curatarea masinii cu detergenti speciali, fara sa existe vase in interior.

Concomitent cu aceste programe de baza care nu sunt deloc putine, mai exista si cateva functii speciale de care nu am uitat:

 • Zone Wash – ofera posibilitatea spalarii doar la nivelul unui singur cos, fie cel superior, fie cel inferior.
 • Programare intarziata – permite programarea spalarii de la 1 ora pana la 12 ore.
 • Extra uscare – are in vedere uscarea cat mai buna a vaselor, prin cresterea temperaturii in ultima faza de clatire.
 • Short time – scurteaza durata programului de spalare, insa nu va afecta rezultatele acesteia.
 • Multitab – presupune folosirea anumitor detergenti speciali.

Concluzii si pareri

Hotpoint LTF11M132C este un model de masina de spalat vase, din punctul meu de vedere, foarte eficienta, ba chiar as putea spune ca este un model deosebit. Nu sunt subiectiva, avand in vedere capacitatea foarte mare, dar si numarul mare de functii din dotare.

In plus, clientii au fost foarte icnantati de ea si sustin ca pur si simplu nu au ce sa ii reproseze. Este exact ceea ce le trebuie, adaugand ca spala foarte bine vasele. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte interesanta pe care o poti verifica aici, iar raportul calitate/pret este de departe foarte avantajos.

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • numar mare de programe
 • economica
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

2 thoughts on “Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C, 14 Seturi, 11 Programe, Clasa A+++, 60 cm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *