Masina de spalat vase Hotpoint HFC3C41CWX : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HFC3C41CWX este un model de masina de spalat vase spatioasa si bine dotata ce ofera o ingrijire optima vaselor indiferent de nivelul de murdarie. Dar mai intai de toate, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Hotpoint HFC3C41CWX este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 214 kWh, iar cel de apa de 2600 litri.

Fiind un mode independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind oricand acces. Detine o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaseor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte spatioase si flexibile, unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase, precum oale, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, discutam despre un model foarte silentios, inregistrand doar 41 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 47 de kg.

Programe si Functii Speciale

Hotpoint HFC3C41CWX are la baza 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute, timp in care cosnuma 9.5 litri de apa si 0.75 kWh energie electrica.
 2. Auto intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza intre 2 ore si 3 ore si 10 minute si consuma 14-17 litri de apa si 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto amestecate – poate fi folosit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza intre o ora si 30 de minute si doua ore si 30 de minute si consuma 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Auto spalare rapida – este un program scurt ce dureaza intre 55 de minute si o ora si 20 de minute. Temperatura de spalare este de 50 de minute si consuma 13-14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh energie electrica.
 5. Rapid 30 – dureaza 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind indicat pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Noapte – presupune un mod de functionare silentios, datorita presiunii reduse, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 30 de minute si consuma 9 litir de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Igienizare – ofera o buna igienizare vaselor la temperatura de 65 de grade Celsius, avand o durata de o ora si 40 de minute si un consum de 10 litri de apa, respectiv 1.30 kWh energie electrica.
 8. Inmuiere – implica inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 12 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens. Dureaza 50 de mintue si consuma 8 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.

Totodata, prezinta si o serie de functii utile:

 • 3D Wash – presupune functionarea pe cate un raft, pe rand, sporind performanta la spalare cu pana la 40%.
 • Short time – permite reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Tableta – optimizeaza spalarea vaselor daca este folosit detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • ActiveDry – presupune deschiderea in mod automat a usii dupa finalizarea spalarii permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Hotpoint HFC3C41CWX este o varianta buna, foarte bine dotata ce vine la pachet cu un pret avantajos. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale fiindca masina este foarte spatioasa, dotata cu o gama variata de programe si functii, inregistrand si un consum energetic foarte mic. Finisajele sunt de buna calitate, zgomotul inregistrat este unul mic, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Hotpoint HFC3C41CWX

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Gama foarte varaiata de programe si functii
 • Foarte economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *