Masina de spalat vase Electrolux ESA12100SW : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESA12100SW este un model de masina de spalat vase standard, ce pune la dispozitia cele mai importante programe pentru o curatare optima a vaselor. Inainte de a lua orice decizie de cumparare, va propunem sa urmariti in continuare acest material pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Electrolux ESA12100SW este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 222 kWh, iar cel de apa de 2772 litri.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind o interfata foarte intuitiva, astfel incat setarile dorite sunt usor de realizat. De asemenea, aici se afla si cei mai importanti indicatori pentru buna functionare a masinii – cele pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce articole voluminoase. In plus, este prezent si cosul pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura o igienizare optima.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand maxim 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.6 cm  latime si 61.5 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Electrolux ESA12100SW este dotata cu 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute timp in care consuma 9.9 litri de apa si 0.77 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 160 de minute, timp in care consuma 10.5-12.8 litri de apa, respectiv 0.88-1.086 kWh energie electrica.
 3. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 90 de minute si un consum a de 9.5-11.7 litri de apa, respectiv 0.71-0.87 kWh energie electrica.
 4. Rapid – dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 8.7-10.6 litri de apa si 0.54-0.66 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscat de murdarie, folosind 2.9-3.6 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.

De asemenea, beneficiaza si de anumite functii utile, cum ar fi:

 • Programare intarziata – permite maanarea orei de incepere a spalarii.
 • Air Dry – presupune deschidere in mod automat a usii dupa finalizarea ciclului de uscare aproximativ 10 cm permitand fluxului de aer sa patrunda in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Electrolux ESA12100SW este o varianta foarte buna si rezonabila la pret, ce asigura o spalare optima vaselor indiferent de tipul lor. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale este produsul potrivit care spala si usuca foarte bine vasele, este destul de spatios pentru ceea ce au nevoie si presupune un mod de functionare silentios. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Electrolux ESA12100SW

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bine organizata
 • Air Dry
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *