Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES48200L Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux EES48200L este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu o capacitate generoasa si gama variata de programe, pregatita sa acopere diferite tipuri de nevoi. Poate fi o varianta interesanta, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti mai multe detalii utile in continuare.

Cu o clasificare energetica E si un consum anual de doar 266 kWh, Electrolux EES48200L se remarca prin performanta sa energetica excelenta. Acest lucru nu numai ca aduce beneficii pentru mediu, dar si pentru portofelul nostru, reducand costurile de energie in timp.

Cu o capacitate de 14 seturi, aceasta masina de spalat vase este perfecta pentru familiile mari sau pentru momentele cand avem oaspeti. Nu doar ca incap multe vase, dar acestea ies impecabil de curate si uscate dupa fiecare ciclu.

Panoul de control al masinii de spalat vase Electrolux EES48200L impresioneaza prin simplitatea si intuitivitatea sa. Selectarea programelor si setarile este usoara si accesibila chiar si pentru cei care nu sunt obisnuiti cu tehnologia avansata. Acest aspect face ca utilizarea aparatului sa fie o experienta placuta si fara stres.

Sistemul Beam on Floor este o inovatie ingenioasa care indica stadiul ciclului de spalare. O lumina proiectata pe podea arata daca masina este in functiune, in pauza sau a terminat ciclul. Aceasta este o caracteristica utila, mai ales intr-o bucatarie aglomerata, oferind informatii rapide si usor de inteles.

Electrolux EES48200L ofera rezultate impresionante in ceea ce priveste curatarea vaselor. Tehnologiile avansate integrate asigura indepartarea eficienta a murdariei si a resturilor alimentare, garantand ca vasele vor iesi stralucitoare dupa fiecare spalare.

Programe si Functii Speciale

Electrolux EES48200L include 8 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este un program scurt potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute si consuma 9.9-12.1 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.1-5 litri de apa la temperatura de admisie. Dureaza 15 minute.
 3. 1h – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 10.4-12.7 litri de apa si 0.83-0.96 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este indicat pentru articole cu murdarie normala si murdarie usoara uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 10.3-12.6 litri de apa si 0.96-1.09 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este indicat pentru articole cu grad normal si ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9.8-12 litri de apa si 1.05-1.18 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 10.5 litri de apa si 0.935-0.95 kWh energie electrica.
 7. Auto – este cel mai flexibil program, temperarura apei variind intre 50-60 de grade Celsius. Dureaza intre 120-170 de minute si consuma 8.7-12 litri de apa si 0.75-1.18 kWh energie electrica.
 8. Machine care – ofera o igienizare optima interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, timp de 60 de minute. Conusma 8.9-10.9 litri de apa si 0.6-072 kWh energie electrica.

De asemenea, include si functia Air Dry ce presupune deschiderea in mod automat a usii dupa finalizarea spalarii permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior. Cu functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES48200L este o alegere excelenta pentru cei care cauta eficienta energetica, capacitate generoasa si caracteristici avansate. Cu un design elegant si o performanta remarcabila, aceasta masina de spalat vase aduce o valoare adaugata bucatariei noastre si face procesul de spalare a vaselor o sarcina mai usoara si mai placuta. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si confirma ca isi face treaba excelent. Spala bine vasele, este spatioasa, bine dotata si usor de setat, exact ceea ce isi doreau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux EES48200L

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii
 • Steam on floor

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *