Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GNV 41934 cu 14 seturi si 9 programe – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

GRUNDIG GNV 41934 este o masina de spalat vase absolut impresionanta, foarte bine dotata, care vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos. Din punctul meu de vedere, este unul dintre modele care ar merita achizitonate cu toata increderea, insa nu inainte de a afla cele mai importante detalii despre produs.

Masina de spalat vase GRUNDIG GNV 41934 ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai mari. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna clasa la ora actuala, asigurand un consum energetic foarte mic. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 237 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Este un model complet incorporabil, motiv pentru care panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este foarte prietenoasa, astfel ca vei reusi de fiecare data sa realizezi simplu si rapid setarile dorite. In acelasi timp, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si pentru agentul de clatire, care te vor atentiona in momentul in care va fi necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii, fiindca aceasta previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile si incapatoare, ce permit adaugarea articolelor de diverse dimensiuni. Suportii pliabili se pot rabata astfel incat sa poti obtine spatiu suplimentar pentru a adauga si articole mai mari. In plus, setarul special pentru tacamuri si cani de espresso se pot detasa foarte usor.

Masina a fost echipata cu motor Eco Inverter, ce va asigura cele mai bune rezultate la spalare, dar si un consum redus de resurse si un nivel redus al zgomotului.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l).

Programe si functii speciale

Masina de spalat vase GRUNDIG GNV 41934 este prevazuta cu 9 programe de spalare, foarte bine gandite, despre care vom discuta mai multe detalii in continuare:

  1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este recomandat vaselor cu grad normal de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar duarata de 227 minute. Inregistreaza un cosnum de 9.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
  2. Auto – este un program flexibil, potrivit pentru orice situatie, fiind controlat in totalitate de senzori. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 40-65 de grade Celsius, iar durata intre 110-173 minute. Inregistreaza un consum de 9.4-12.4 litir de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
  3. All-in-Wash – este ideal pentru spalarea zilnica, inclusiv a obiectelor din plastic. Spalarea se realizeaza in mod diferentiat in cadrl celor doua cosuri. Astfel, la nivelul cosului superior se realizeaza o spalare delicata, iar la nivelul cosului inferior o spalare mai intensiva. Dureaza 203 minute, timp in care consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
  4. HygieneCare – asigura o spalare intensiva a vaselor, obtinand o igienizare eficienta. Are o durata de 160 de minute, timp in care consuma 1.8 kWh energie electrica si 19 litri de apa.
  5. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi de murdarie uscata. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, durata fiind de 170 de minute. Inregistreaza un consum de 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
  6. QuickWash – are o durata de 58 de minute, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Este recomandat pentru vasele recent murdarite, inregistrand un consum de 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
  7. Glass care – ofera o spalare delicata a vaselor, folosind temperatura si presiune scazuta, prevenind deteriorarea articolelor. Programul are o durata de 2 ore.
  8. Mini 30′ – este un program foarte scurt, de doar 30 de minute, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.
  9. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, avand o durata de 15 minute, folosind 4 litri de apa la temperautra de admisie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de program de igienizare a cavitatii interioare numit Self Care. Mai mult decat atat, aceasta dispune si de cateva functii speciale, cum ar fi:

  • Steam Shine – asigura o uscare eficienta vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ciclului de clatire.
  • Tray Master – poate fi folosit doar in cadrul programului intensiv, fiind folosit pentru articole foarte mari si murdare, care pot incapea numai daca este scos cosul superior.
  • Self Cleaning – se refera la curatarea microfiltrului din masina, fiind necesara curatarea sa o data la trei luni, crescand performantele la spalare.
  • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

GRUNDIG GNV 41934 este un model de masina de spalat vase foarte bun, ce asigura o spalare si o igienizare optima a vaselor, fara sa fie necesar sa depui nici macar un minim de efort. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca este eficienta in orice situatie, foarte incapatoare si silentioasa. O recomanda mai departe cu incredere si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: GRUNDIG GNV 41934

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incapatoare
  • Numar mare de programe si functii
  • Eficienta energetica
  • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

One thought on “Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GNV 41934 cu 14 seturi si 9 programe – Review complet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *