Masina de spalat vase incorporabila GRUNDIG GNV41621 – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

GRUNDIG GNV41621 este o masina de spalat vase incapatoare si economica, ce vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Ar putea fi o optiune rentabila, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Masina de spalat vase GRUNDIG GNV41621 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In principiu, consumul energetic anual ar fi undeva la 266 kWg, iar cel de apa la 2600 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, beneficiind de o interfata foarte simpla si intuitiva, fiind usor de programat. Tot aici se afla doi indicatori foarte importanti in functionare optima a masinii: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul acesteia este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile si incapatoare, unde putem  adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic putem obtine spatiu suplimentar pentru a adauga si alte articole precum oale, tigai, tavi etc, iar tacamurile vor fi adaugate in cosul special unde li se va oferi o atentie speciala.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l) si cantareste aproximativ 40 de kg.

Programe si Functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 223 minute.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 40 si 65 de grade Celsius. Dureaza intre 100-180 minute, timp in care consuma 11.6-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare, dar si rezistente, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 148 de minute, timp in care consuma 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Quick Wash – asigura o spalare rapida vaselor recent murdarite, la tmeperatura de 60 de grade Celsius. Dureaza 85 de minute, timp in care consuma 11.4 litri de apa si 1.36 kWh energie electrica.
 5. Mini – este un program cu o durata de doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare, insa acest lucru este normal in cazul programelor cu o durata atat de mica.
 6. Prespalare – dureaza 15 minute, timp in care foloseste 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – spalarea se realizeaza in ambele cosuri, dar cu mai putina apa, prin urmare, putem obtine economii importante. Temperatura si durata programelor nu vor fi modificate.
 • Steam Shine – ofera o uscare eficienta prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Express – permite scurtarea duratei programelor reducand astfel si consumul de apa, caci creste presiunea acesteia.
 • Perfect Rinse – in cazul in care raman pete pe pahare dupa terminarea programului, la urmatoarea spalare, pute activa aceasta functie.
 • Time Delay – permite amanarea orei de incepere a programului dorit.

Concluzii si Pareri

GRUNDIG GNV41621 este un model eficient care spala foarte bine vasele, iar clientii sunt foarte multumiti. De asemenea, acestia confirma faptul ca este foarte incapatoare, economica, dar si silentioasa, iar programele si functiile din dotare acopera orice tip de nevoi ar avea. In final, sunt de parere ca este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: GRUNDIG GNV41621

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe si functii
 • Incapatoare
 • Silentioasa
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *