Masina de spalat vase GRUNDIG GNF41833X cu 14 seturi – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

GRUNDIG GNF41833X este un model de masina de spalat vase independenta foarte interesant, foarte bine gandit si dotat, pentru a face fata cu brio oricarui tip de murdarie. Este potrivit si pentru familii mai mari, insa mai multe detalii va vom dezvalui in continuare!

Masina de spalat vase GRUNDIG GNF41833X este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a demonstra acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora, consumul energetic anual ar fi de aproximativ 237 kWh, iar cel de apa aproximativ 2660 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Interfata acestuia este foarte simplu, putand monitoriza oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. In plus, tot aici se afla atat indicatorul pentru agentul de clatire, cat si pentru cel de sare. Sarea este foarte importanta in activitatea masinii fiindca previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, precum si de pe componentele interne ale masinii.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. De asemenea, poti rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor ceva mai voluminoase. Cosul superior poate fi ajustat in 3 pozitii, in functie de inaltimea vaselor.

Motorul Eco Inverter fara perii asigura o presiune si un debit optim al apei, oferind performante ridicate in ceea ce priveste consumul de resurse, precum si un mod silentios de functionare. In acest sens, inregistreaza numai 42 dB.

Gratie tehnologiei Ion Fresh, mirosul neplacut va disparea. Aceasta presupune eliberarea de ioni negativi ce vor circula in interiorul masinii, neutralizand astfel mirosurile neplacute. In plus, aceasta tehnologie nu utilizeaza gaze sau alte elemente chimice care ti-ar putea pune sanatatea in pericol.

In plus, cu sistemul WaterProtect, masina isi va putea face treaba in siguranta chiar si in absenta ta. Acesta presupune un furtun cu perete duble ce previne inundatiile.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 59.8 x 60 x 85 cm (L x A x l), avand o greutate de aproximativ 46 kg.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. All-In-Wash – poti adauga orice tip de vase, indiferent de gradul de murdarie, in cadrul aceluiasi ciclu de spalare. Practic, spalarea acestora se realizeaza in mod diferentiaat in funcite de cos. Articolele delicate vor fi asezate in cosul superior, iar cele mai rezistente, dar si murdare, vor fi asezate in cosul inferior.
 2. Intensive – asigura o spalare optima vaselor foarte murdare, dar si rezistente, cum ar fi oale, tigai si asa mai departe, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune foarte mare.
 3. QuickWash – este potrivit pentru spalarile zilnice, adica pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 4. Glass care – este recomandat articolelor foarte sensibile, inclusiv pahare, caci temperatura de spalare este una scazuta, de 40 de grade Celsius, precum si presiunea apei.
 5. Mini – ofera o spalare rapida, in doar 30 de minute, drept pentru care este potrivit pentru vasele foarte putin murdare.
 6. Prespalare – permite inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, fiind necesara urmarea unui program complet.
 7. Auto – este potrivit in orice situatie, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40-65 de grade Celsius.
 8. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.

Totodata, masina dispune si de cateva functii speciale foarte interesante:

 • Express – permite reducerea duratei programelor de spalare, scazand consumul de apa prin cresterea presiunii apei.
 • Tablet – poate fi utilizata numai cand este folosit detergent tip tablete.
 • Turbowash – permite actionarea elicei inferioare la o presiune si o viteza mai mare asigurand o spalare mai eficienta a vaselor.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata, fara sa modifice temperatura de spalare si durata.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Tray master – poate fi utilizat numai in cadrul programului intensiv, fiind util in cazul articolelor foarte mari, dar si foarte murdare, ce pot incapea doar daca este scos cosul superior.

Concluzii si Pareri

GRUNDIG GNF41833X este o masina de spalat vase foarte incapatoare si bine dotata, care asigura tot ceea ce ai putea necesita. Clientii sunt de acord cu acest lucru si adauga ca i-a atras foarte mult diversitatea programelor si functiilor din dotare, precum si faptul ca este o masina foarte economica, iar cu timpul, isi vor amortiza investitia. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: GRUNDIG GNF41833X

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incapatoare
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Tehnologie Ion Fresh

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *