Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS38120Q Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDIS38120Q este o masina de spalat vase bne dotata ce ofera o buna ingrijire vaselor indiferent de tipul lor. Daca este o optiune buna si peontru ceea ce voi aveti nevoie, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit unde va vom prezenta cele mai importante informatii.

Masina de spalat vase Beko BDIS38120Q prezinta o capacitate de incarcare de 11 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE. Inregistreaza la fiecare 100 de spalari doar 87 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii punand la dispozitie o interfata prietenoasa. Setarile dorite sunt usor de realizat si tot aici gasim si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire articolelor din sticla.

Interiorul beneficiaza de niste cosuri flexibile unde pot fi adaugate mai multe tipuri de articole. De asemenea, puteti rabta suportii mobili pentru a putea introduce si oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, sunt nelipsite si suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Modelul in discutie masoara 81.8 cm inaltime, 45 cm latime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 30.2 kg.

Programe si Functii Speciale

Beko BDIS38120Q include urmatoarele programe de spalare:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Prespalare – implica inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe vase.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune crescuta.
 4. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este potrivit pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor. Foloseste apa la temperatura de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Quick & Shine – ofera o spalare rapida si o lustruire optima vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius.
 7. Aquaflex – este indicat pentru spalarea combinata a vaselor. In cosul superior adaugati vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele.
 8. Mini 30 – este un program scurt, cu o durata de doar 30 de minute. Temperatura de spalare este de 35 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii speciale:

 • Aquaintense – ofera o spalare intensiva vaselor la nivelul cosului inferior.
 • Half Load – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Porgramare intarziata – amana ora de incepere a spalarii in functie de programul pe care il aveti.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDIS38120Q este un model bine organizat ce ofera o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt incantati de modul in care isi face treaba si sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Au fost atrasi de gama variata de programe si functii, dar si de modul economic de functionare. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko BDIS38120Q

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Flexibila si bine organizata
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *