Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV4HTX33E Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV4HTX33E este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu functii utile care vor oferi o buna spalare vaselor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom oferi cele mai importante informatii.

Masina de spalat vase Bosch SMV4HTX33E ofera o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D. Astfel, inregistreaza anual doar258 kWh energie electrica si2660 litri de apa.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata simpla si intuitiva. Aici mai putem regasi si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor. Dar odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizbil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light. Acesta presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care va va informa daca masina spala sau a terminat treaba.

Bosch SMV4HTX33E review

Interiorul dispune de niste cosuri incapatoare si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. De asemenea, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cesti si cosul pentru tacamuri.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime,59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SMV4HTX33E include 6 programe de spalare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, dar si cel de turbiditate. Temperatura apei este cuprinsa intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad  moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Mod silentios – asigura un mod de spalare silentios, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 5. Express 65 – este un program ce dureaza o ora, fiind potrvit pentru incarcaturi mixte. Temperatura apei este de 65 de grad Celsius.
 6. Curatare masina – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, fara a adauga vase in interior.

De asemenea, prezinta si alte functii utile:

 • Uscare extra – optimizeaza uscarea vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Jumatate incarcatura – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.
 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor intre 15-75%.
 • Home Connect – datorita functiei Wi-fi, puteti controla masina de pe telefon folosind aplicatia mobila.
 • Progarmare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV4HTX33E este o masina de spalat vase foarte eficienta dotata cu functii utile care isi face treaba excelent. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acesteia si confirma faptul ca spala bine vasele. Programele si functiile din dotare sunt bine gandite, masina e bine organizata si usor de setat, chiar si de pe telefon. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV4HTX33E

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata
 • Info Light
 • Functii moderne variate
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *