Masina de spalat vase Bosch SMS4HVI32E Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS4HVI32E este o masina de spalat vase independenta prevazuta cu programe bine gandite, putand fi controlata chiar si de pe telefonul mobil. Daca este o varianta inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Masina de spalat vase Bosch SMS4HVI32E ofera o capacitate generoasa de 13 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, clasa E. Astfel, anual inregistreaza un consum energetic de doar 262 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind o interfata prietenoasa si intuitiva, dar si posibilitatea de a verifica oricand durata programelor. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga mai multe tipuri de vase. Totodata, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole mai mari. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul de pahare si cesti.

Masina presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si functii speciale

Bosch SMS4HVI32E are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperaura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Sticla – este indicat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 5. Express – este un program potrivit pentru articole mixte, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de o ora.
 6. Curatare masina – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina include:

 • Speed Perfect+ – presupune reducerea duratei programului de la 15% pana la 75%.
 • Hygiene+ – ofera o buna igienizare vaselor prin cresterea temperaturii apei.
 • Uscare Extra – optimizeaza uscarea vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – va permite sa amanati ora de incepere a spalarii.
 • Home Connect – prin intermediul aplicatiei mobile si datorita tehnologiei Wi-fi, puteti controla masina direct de pe telefonul mobil.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMS4HVI32E este o masina de spalat vase spatioasa si bine organizata ce asigura o buna ingrijire vaselor de orice tip. Cumparatorii confirma faptul ca este o masina buna care spala excelent vasele si sustin apreciaza ca detine o gama variata de programe si functii, este silentioasa, dar si economica. In plus, materialele din care a fost realizata sunt foarte calitative, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMS4HVI32E

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa
 • Gama variata de functii
 • Control de pe telefon
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *