Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC3C34PFX Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool WBC3C34PFX este o masina de spalat vase semi-incorporabila prevazuta cu functii si tehnologii moderne pentru o curatare optima a vaselor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde vom discuta pe larg despre acest produs.

Masina de spalat vase Whirlpool WBC3C34PFX prezinta o capacitate de incarcare de 14 seturi, fiind o optiune excelenta si pentru familii mai mari. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D, inregistrand un consum energetic anual de doar 238 kWh.

Fiind un model semi-incorporabil, odata integrata in mobila, panoul de control ramane vizibil. Astfel, puteti avea acces oricand la el si veti putea monitoriza durata programelor. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importani si anume cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si poentru articole mai mari. De asemenea, sunt prezente si suporturile pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

In plus, presupune si un mod de operare silentios, inregistrand maxim 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 56 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Whirlpool WBC3C34PFX are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 10 minute. Consuma 9.5 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – eset un program flexibil controlat de senzori, temperatura apei variind intre 50-60 de grade Celsius. Dureaza intre 1:25-3 ore si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2 ore si 50 de minute si consuma 16 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 4. Spalare si uscare rapida – presupune o durata de o ora si  25 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Cristal – este special pentru articolele sensibile, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza o ora si 40 de minute si presupune un consum de 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 30 de minute. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Silentios – este un program ce presupune un mod de operare silentios datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si jumatate si consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 12 minute, timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceeace priveste functiile speciale, amintim de:

 • Multizone – ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, masina urmand sa adapteze resursele necesare.
 • Blocare taste – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.
 • Power clean – datorita jeturilor cu putere suplimentara, aceasta functie permite spalarea mai intensiva si puternica in cosul inferior intr-o anumita zona.
 • Tableta – optimizeaza programul de spalare daca folositi detergenti tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii intre 30 de minute si 24 de ore.
 • Natural Dry – presupune deschiderea usii in mod automat dupa terminarea programului optimizand astfel uscarea vaselor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WBC3C34PFX este un model eficient dotat cu functii si tehnologii moderne pentru o ingrijire atenta a vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care isi face treaba confirmand ca spala excelent vasele. Este foarte spatioasa si bine organizata, presupune un mod de functionare economic si silentios, fiind cea mai buna alegere pentru nevoile lor. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Whirlpool WBC3C34PFX

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Spatioasa si bine organizata
 • Gama variata de programe si functii
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *