Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV6ZMX23E Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPV6ZMX23E este o masina de spalat vase incorporabila bine organizata ce ofera o serie de programe utile pentru o ingrijire optima a vaselor. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Masina de spalat vase Bosch SPV6ZMX23E pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa C, inregistrand un consum foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 188 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, iar odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Time Light ce presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea. Tot la nivelul panoului de control putem verifica doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcare, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. De asemenea, include si suport pentru pahare si cesti si cos pentru tacamuri.

Totodata, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Bosch SPV6ZMX23E prezinta urmatoarele programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Express 60 – este un program scurt, potrivit pentru incarcaturi mixte, temperaura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Silence – este un program silentios potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Favourite – presupune memorarea programului cel mai des utilizat impreuna cu functia dorita.

De asemenea, include si cateva functii utile:

 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor cu 15-75%.
 • Zona intensiva – este indicata atunci cand aveti incarcatura mixta, masina spaland diferentiat vasele.
 • Uscare Extra – optimizeaza uscarea vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Wi-fi – permite controlarea masinii direct de pe telefon folosind aplicatia mobila.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SPV6ZMX23E este o masina de spalat vase dotata cu functii si tehnologii moderne ce optimizeaza activitatea aparatului. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca spala foarte bine vasele. De asemenea, este bine organizata, foarte silentioasa, iar functiile si programele bine gandite. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SPV6ZMX23E

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Wi-fi
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *