Masina de spalat vase Bosch SGS2ITW04E Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SGS2ITW04E este o  masina de spalat vase standard ce pune la dispozitie cele mai uzuale programe putand solutiona eficient problema vaselor murdare. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile despre acest produs.

Masina de spalat vase Bosch SGS2ITW04E pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi, iar conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa E. Astfel, la fiecare 100 de spalari inregistreaza numai 92 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces. Aici puteti monitoriza durata programelor, dar si cei mai importanti indicatori: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri destul de spatioase si foarte flexibile, unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole  mai mari. De asemenea, include si cos special pentru tacamuri.

Totodata, dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 45.26 kg.

Programe si Functii Speciale

Bosch SGS2ITW04E are la baza 4 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva articolelor cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius.
 4. Express 65 – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius si o durata de o ora.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Extra Dry – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Speed Perfect – presupune reducerea duratei programelor cu 15-75%.
 • Machine care – implica igienizarea interiorului masinii.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SGS2ITW04E este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta oferind cele mai des folosite programe si functii. Cumparatorii sustin ca se pliaza excelent pe nevoile lor. Spala bine vasele, este destul de incapatoare si foarte bine organizata, timp in care presupune un consum redus de resurse. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Bosch SGS2ITW04E

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bine organizata
 • Economica
 • Functii utile

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *