Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6006IE++ Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-BI6006IE++ este o masina de spalat vase bine organizata si foarte accesibila ca pret, ce poate oferi o buna ingrijire vaselor. Dar pentru inceput, este important sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6006IE++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, obtinand astfel un consum energetic scazut.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla in partea superioara a usii, pe interior. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai mari. De asemenea, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-BI6006IE++ are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de mrudarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius si dureaza 3 ore si 25 de minute. Consuma 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Durata variaza intre 1:25-1:57 si consuma intre 1.45-1.78 kWh energie electrica si 11.9-17.2 litri de apa.
 3. Igiena – asigura o buna igienizare vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 7 minute  si consuma 1.9 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Super 50′ – este un program scurt potrivit pentru articole cu grad normal de murdarie. Dureaza 50 de minute timp in care consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Rapid 30′ – este un program foarte scurt indicat pentru articole cu grad redus de murdarie. Dureaza 30 de minute si consuma 0.74 kWh energie elecitrca si 12.4 litri de apa.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Dureaza 15 minute si consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Totodata, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii, iar functia de incarcare la jumatate face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6006IE++ este un model foarte accesibil ca pret, dar care isi poate face treaba eficient. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care spala vasele si sustin ca programele din dotare sunt bine gandite. Este destul de incapatoare si economica, exact ceea ce aveau nevoie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI6006IE++

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Programe bine gandite
 • Usor de folosit

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *