Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ este o alegere excelenta pentru cei care cauta un echipament de incredere pentru spalarea vaselor intr-un mod eficient si cu un consum redus de resurse, dar si la un pret avantajos. Aceasta masina de spalat vase ofera performante de top intr-o clasa energetica E, aratand ca poti economisi energie fara a sacrifica calitatea spalarii vaselor.

Heinner HDW-FS6006DGE++ se remarca prin designul sau modern si elegant, care se potriveste cu usurinta in orice bucatarie. Cu o capacitate de 12 seturi de vase, aceasta masina este suficient de spatioasa pentru a gestiona vasele folosite la o masa in familie sau la o petrecere cu prietenii. De la farfurii si pahare la tacamuri si tavi de copt, aceasta masina poate face fata oricarei sarcini.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui model Heinner este eficienta energetica de clasa E. Aceasta clasa nu trebuie subestimata, deoarece reflecta capacitatea masinii de a economisi energie si de a reduce astfel costurile cu electricitatea. Masina de spalat vase Heinner  optimizeaza consumul de apa si energie pentru fiecare ciclu de spalare, facand astfel mai prietenoasa cu mediul inconjurator si cu portofelul tau.

Heinner HDW-FS6006DGE++ este echipata cu o gama variata de programe de spalare, astfel incat poti alege cu usurinta setarile potrivite in functie de nevoile tale. Printre aceste programe se numara:

 1. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care utilizeaza 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru articole usor murdare, inregistrand un consum de 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicat – este indicat pentru articole sensibile, temepratura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 14 minute si consuma 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Dureaza 3 ore si 25 de minute si consuma 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50′ – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, inregistrand un consum de 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 6. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza o ora si 57 de minute si consuma 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii cu pana la 19 ore. Cu functia de programare intarziata puteti incarca un singur cos cu vase murdare si adapta resursele necesare. Functia tableta optimizeaza spalarea vaselor daca utilizati detergent tip tableta.

O alta caracteristica deosebita a acestei masini de spalat vase Heinner este nivelul redus de zgomot pe care il produce in timpul functionarii. Cu un nivel de zgomot de doar 45 dB, aceasta masina poate functiona fara a deranja linistea din bucatarie sau din jurul ei. Cu toate acestea, acest nivel scazut de zgomot nu compromite performanta sa excelenta de spalare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ este o alegere potrivita pentru cei care doresc sa aiba vase curate si stralucitoare fara a consuma multa energie sau apa. Cu eficienta energetica de clasa E, capacitatea sa generoasa si gama variata de programe de spalare, aceasta masina reprezinta o investitie excelenta pentru orice bucatarie moderna. Pe langa aceasta, designul sau elegant si nivelul redus de zgomot o fac o aditie placuta pentru orice spatiu. In acelasi timp, cumparatorii sunt multumiti de ea sustinand ca spala eficient vasele. Este destul de spatioasa, bine organizata, iar programele din dotare corespund nevoilor acestora. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS6006DGE++

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Economica
 • Flexibila

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *