Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4505IE++ Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-BI4505IE++ este un model de masina de spalat vase incorporabila ce ofera cele mai uzuale programe si asigura o ingrijire eficienta vaselor. Dar pentru inceput va invitam sa descoperiti mai multe informatii utile despre acest produs pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4505IE++ ofera o capacitate de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, irnegistrand doar 76 kWh la fiecare 100 de spalari.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. In plus, sunt prezente si cosul pentru tacamuri si suportul pentru cesti si pahare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aceasta inregistreaza maxim 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI4505IE++ are la baza urmatoarele programe:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3:24 ore si consuma 0.755 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 2. Intensive – este potrivit pentru articole foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2:15 ore si consuma 1.55 kWh energie electrica si 17.6 litri de apa.
 3. Super 50′ – este un program scurt, ce dureaza 50 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
 4. Quick 30′ – este un program care dureaza doar 30 de minute si consuma 0.67 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 5. Prespalare – inmoaie resturile uscate de murdarie, avand o durata de doar 15 minute timp in care foloseste 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, ofera si alte functii utile:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de spalare cu pana la 19 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI4505IE++ este un model simplu si eficient ce ofera o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in carea aceasta masina spala vasele si sustin ca este destul de flexibila, consuma putina apa si energie, iar panoul de control are o interfata foarte prietenoasa. Pentru nevoile lor a fost cea mai buna alegere al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI4505IE++

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Programare intarziata
 • Incarcarea la jumatate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *