Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48321L Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EEM48321L este o masina de spalat vase incorporabila foarte spatioasa si bine dotata, pregatita sa va vina in ajutor si sa va scape definitiv de grija vaselor murdare. Dar mai intai, va invitam sa urmariti acest material pentru a afla mai  multe informatii utile.

Masina de spalat vase Electrolux EEM48321L ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru familii mai numeroase. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, face parte din clasa D, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 85 kwh.

Pentru ca este un model incorproabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte prietenoasa, insa odata inchisa usa, nu mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Time Beam care proiecteaza durata programelor direct pe podea. Mai mult decat atat, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este foarte spatioasa si beneficiaza de cosuri foarte flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine spatiu suplimentar si pentru articole mai voluminoase pentru oale, tigai, tavi etc. Include si un setar special doar pentru tacamuri si alte instrumente de bucatarie care vor fi spalate separat.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux EEM48321L are la baza urmataorele programe:

 1. Quick – este potrivit pentru spalarea articolelor proaspat murdarite, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de doar 30 de minute, timp in care consuma 9.9-12.1 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 2. Preclatire – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Are o durata de 15 minute, timp in care consuma 4.1-5 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este un program potrivit pentru articole cu murdarie usoara, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 0.83-0.96 kWh energie electrica si 10.4-12.7 litri de apa.
 4. 1h 30 min – este potrivit pentru murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 10.3-12.6 litri de apa si 0.96-1.09 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este indicat pentru articole cu murdarie normala si ridicata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9.8-12 litri de apa si 1.05-1.18 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 10.5 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica.
 7. Auto sense – este un program flexibil controlat de senzori, temperatura apei variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 120-170 de minute si consuma 8.7-12 litri de apa si 0.75-1.18 kWh energie electrica.
 8. Machine care – asigura o buna igienizare interioara la temperatura de 70 de grade Celsius.

In acelasi timp, include si urmatoarele functii speciale:

 • Air Dry – presupune deschiderea automata a usii dupa finalizarea programului de spalare permitand astfel fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare crescand temperatura apei si durata programului.
 • Glass care – ofera o ingrijire delicata vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Electrolux EEM48321L este o masina de spalat vase incorporabila foarte bine dotata ce ofera functii de ultima generatie pentru rezultate exceptionale la spalare. Clientii se declara foarte multumiti de ea si confirma faptul ca spala foarte bine vasele, este bine organizata si flexibila. Programele si functii din dotare sunt destul de variate incat sa le acopere nevoile. Astfel, sunt de parere ca au facut o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux EEM48321L

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Time Beam
 • Gama variata de programe si functii
 • Capacitate generoasa
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *