Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-FS4505WE++ este o masina de spalat vase accesibila ca pret ce ofera programe uzuale si un mod de functionare intuitiv. Poate fi o solutie eficienta prin care sa scapati de grija vaselor murdare, dar pentru inceput va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ prezinta o capacitate de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum redus.

Panoul de control se afla in partea superioara a usii, pe exterior. Prezinta o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile sunt usor de realizat. Nu include, insa, display prin care ati putea verifica durata programelor. In schimb, gasiti indicator pentru sare si indicator pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire asigura o lustruire optima.

Interiorul include doua cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine spatiu si pentru articole mai mari. De asemenea, include si suport pentru pahare si cos pentru tacamuri.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 35.8 kg.

Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-FS4505WE++ are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Dureaza 30 de minute si consuma 0.67 kWh energie electrica si 10.2 litri de apa.
 2. Delicat – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 13 minute si consuma 14.1 litri de apa si 0.80 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Dureaza 3 ore si 18 minute si consuma 0.75 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 4. Super 50′ – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, avand o durata de 50 de minute. Consuma 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
 5. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora si 57 de minute. COnsuma 1.55 kWh energie electrica si 17.8 litri de apa.

De asemenea, include si urmatoarele functii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu 3,6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ este un model simplu si eficient care va poate scapa de grija vaselor murdare. Cumparatorii sustin ca, in general, isi face treaba eficient, include programe si functii utile si este usor de setat. Dpa parerea lor, au facut o alegere potrivita nevoilor sale si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS4505WE++

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe si functii uzuale
 • Economica
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *