Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48320L Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

In era moderna a electrocasnicelor, gospodariile inteligente devin tot mai populare, iar eficienta energetica si comoditatea sunt la ordinea zilei. In acest context, masina de spalat vase a devenit o piesa cheie pentru a usura sarcinile casnice. Electrolux, un nume de incredere in industria electrocasnicelor, se evidentiaza cu modelul sau EEM48320L – o masina de spalat vase incorporabila ce aduce impreuna tehnologia de varf si functionalitatile inteligente pentru a face din spalarea vaselor o sarcina mai putin obositoare si mai eficienta energetic.

Unul dintre aspectele ce trebuie punctate ale masinii de spalat vase Electrolux EEM48320L este clasa sa de eficienta energetica D, masina presupunand un consum energetic anual doar 237 kWh.

Un alt aspect care pune in evidenta calitatea acestei masini de spalat vase este utilizarea unui motor inverter. Acest tip de motor ofera multiple avantaje, printre care se numara performanta superioara, durabilitatea crescuta si functionarea silentioasa. Datorita motorului inverter, masina de spalat vase Electrolux EEM48320L functioneaza cu un nivel redus de zgomot, ceea ce este esential intr-un mediu casnic.

Sistemul QuickSelect aduce un plus semnificativ in ceea ce priveste flexibilitatea utilizarii. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa selectioneze cu usurinta durata ciclului de spalare si temperatura potrivita in functie de gradul de murdarie a vaselor. Astfel, puteti alege sa spalati rapid vasele mai putin murdare sau sa utilizati un ciclu mai intensiv pentru vasele grele si lipicioase.

Tehnologia SatelliteClean este un alt punct forte al masinii de spalat vase Electrolux.  Aceasta utilizeaza un brat rotativ suplimentar in partea superioara a masinii pentru a distribui apa in mod uniform in interiorul cuvei. Acest lucru asigura ca fiecare vas este spalat si clatit in mod corespunzator, ducand la rezultate impecabile de fiecare data.

Cu o capacitate generoasa de 14 seturi, aceasta este ideala pentru gospodariile de dimensiuni medii si mari. Designul sau incorporabil ii confera posibilitatea de a se integra armonios in bucataria dvs., adaugand o nota de rafinament estetic.

Programe si Functii Speciale

Electrolux EEM48320L are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute, timp in care consuma 9.9-12.1 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care utilizeaza 4.1-5 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este potrivit pentru articole cu murdarie usoara, durata programului fiind de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 10.4-12.7 litri de apa si 0.83-0.96 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este indicat pentru articole cu murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.3-12.6 litri de apa si 0.96-1.09 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este recomandat pentru articole cu murdarie normala si ridicata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9.8-12 litri de apa si 1.05-1.18 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si inregistreaza un consum de 10.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 7. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 50 si 60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 8.7-12 litri de apa si 0.75-1.18 kWh energie electrica.
 8. Machine care – ofera o buna igienizare interiorului masinii, programul avand o durata de 60 de minute.

In acelasi timp, include si alte functii utile:

 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare prin cresterea temperaturii apei si a duratei programului.
 • Glass care – asigura o ingrijire delicata vaselor sensibile.
 • Beam on floor – presupune proiectarea unui fascicul de lumina rosu pe podea care va va informa referitor la stadiul in care se afla masina.
 • AirDry – implica deschiderea automata a usii cu circa 10 cm dupa finalizarea programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul su.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

In final, masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48320L este o solutie excelenta care va poate scapa definitiv de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba excelent. Spala foarte bine, este spatioasa si flexibila, iar programele si functiile din dotare le acopera excelent nevoile. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux EEM48320L

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capcitate mare
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *