Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV6EDX57E Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Intr-o lume in care tehnologia continua sa evolueze, facilitand vietile noastre de zi cu zi, masinile de spalat vase devin tot mai sofisticate si mai eficiente. Un astfel de exemplu este reprezentat de masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E, un aparat electrocasnic ce redefineste standardele in domeniu. Cu o capacitate de 13 seturi, 8 programe de spalare, conectivitate Wi-Fi si integrare in aplicatia Home Connect, aceasta masina de spalat vase combina performanta exceptionala cu functionalitatea inteligenta.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale masinii de spalat vase Bosch SMV6EDX57E este capacitatea sa generoasa de 13 seturi. Aceasta poate face fata cu usurinta nevoilor unei familii numeroase sau poate fi o alegere excelenta pentru petrecerile si evenimentele sociale, in care vasele murdare se acumuleaza rapid. Acest aspect inlatura grija privind spalarea manuala si permite utilizatorilor sa economiseasca timp si energie.

Masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E se incadreaza in clasa de eficienta energetica D, cu un consum anual de aproximativ 262 kWh. Desi poate parea ca acest lucru ar putea fi mai putin eficient din punct de vedere energetic, trebuie sa luam in considerare caracteristicile avansate si performanta sa.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata prietenoasa si intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de buna lustruire a vaselor.

Interiorul include niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Nu lipsesc nici cosul special pentru tacamuri si suporturile de pahare.

Programe si Functii speciale

Masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E vine echipata cu 8 programe de spalare, oferind utilizatorilor optiuni variate pentru a alege cel mai potrivit ciclu in functie de gradul de murdarie si tipul de vesela. Printre aceste programe se numara urmatoarele programe:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat murdarie temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie si asigura un mod de operare silentios datorita presiunii reduse.
 5. Sticla 40 – este indicat pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 6. Express 65  – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora.
 7. Express 45 – presupune curatarea articolelor cu grad moderat de murdarie, temperaura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Curatare masina – vizeaza igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

Una dintre inovatiile notabile aduse de masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E este conectivitatea Wi-Fi si integrarea sa in aplicatia Home Connect. Aceasta caracteristica inteligenta permite utilizatorilor sa controleze si sa monitorizeze masina de spalat vase de la distanta, prin intermediul smartphone-ului lor. Cu ajutorul aplicatiei, acestia pot selecta programele de spalare, pot seta temporizatoare sau pot primi notificari in timp real cu privire la stadiul ciclului de spalare. Acest nivel de control si comoditate adauga o dimensiune noua in experienta de utilizare a masinii de spalat vase.

Cu functia Speed perfect puteti reduce durata programelor cu 15% pana la 75% fara a afecta calitatea spalarii. Zona intensiva presupune activarea la incarcaturi mixte cu vase foarte murdare sau usor murdare, articolele foarte murdare, dar si rezistente fiind amplasate in cosul superior. Efficient Dry implica deschiderea usii masinii in mod automat la finalizarea programului, permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior. Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzie si Pareri

In ansamblu, masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E ofera o combinatie impresionanta de capacitati de spalare, functionalitate inteligenta si eficienta energetica. Cu caracteristici precum capacitatea generoasa, programele variate de spalare, conectivitatea Wi-Fi si integrarea in aplicatia Home Connect, aceasta masina de spalat vase reprezinta o investitie valoroasa pentru orice gospodarie. Chiar daca se incadreaza in clasa de eficienta energetica D, caracteristicile sale avansate contribuie la minimizarea consumului de resurse si la imbunatatirea experientei utilizatorilor in ceea ce priveste spalarea vaselor. In acelasi timp, cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de performantele acesteia sustind ca isi face treaba excelent. Spala foarte bine vasele, este economica si silentioasa, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV6EDX57E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa si flexibila
 • Conectivitate Wi-fi si control de pe telefon
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *