Masina de spalat vase Indesit DFO3T133AFX Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DFO3T133AFX este o masina de spalat vase spatioasa si bine dotata pregatita sa va vina in ajutor. Va poate scapa fara probleme de grija vaselor murdare, dar pentru inceput este important sa cunoasteti cateva informatii utile.

Masina de spalat vase Indesit DFO3T133AFX pune la dispozitie o capacitate de 14 seturi ceea ce o face o alegere excelenta si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual un consum de doar 238 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de buna lustruire a vaselor.

Cavitatea interioara include niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diferite tipuri de vase. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a adauga si articole mai mari rabatand suportii mobili. Include si sertar pentru tacamuri si suporturi pentru pahare si cesti.

Dimensiunile  masinii sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 47 de kg.

Programe si Functii speciale

Indesit DFO3T133AFX are la baza 9 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Auto Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza intre 2-3:10 ore si consuma 14-17 litri de apa si 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto Mixte – este recomandat pentru incarcaturi mixte, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 1:30-2:30 ore si consuma 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Sticla – este potrivit pentru articole delicate din sticla, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Are o durata de o ora si 40 de minute si inregistreaza un consum de 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 5. Fast&Clean 28′ – asigura o spalare rapida articolelor cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, iar durata de doar 28 de minute. Consuma 9litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Extra igiena – ofera o buna igienizare vaselor, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Extra – este potrivit pentru spalarea vaselor foarte mari incarcate in raftul inferior. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora timp in care inregistreaza 11 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Prepsalare – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie, utilizand 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 12 minute.
 9. Push&Go – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si 25 e minute. Consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.

De asemenea, include si alte functii speciale:

 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Tableta – optimizeaza programul de spalare daca este folosit detergent tip tableta.
 • Intarziere – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Indesit DFO3T133AFX este o masina de spalat vase bine dotata care poate fi o alternativa interesanta de luat in considerare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca se descurca eficient. Este foarte spatioasa si bine organizata, ofera o gama variata de programe, dar si un consum redus de resurse. O recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Indesit DFO3T133AFX

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Economica
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *