Masina de spalat vase incorporabila Indesit DSIE 2B10 – Review si Pareri generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Indesit DSIE 2B10 este o masina de spalat vase potrivita si  pentru cei care nu dispun de un buget prea mare, ofeirnd cele mai importante programe si functii. Va propunem sa urmariti acest review pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de vase Indesit DSIE 2B10 ofera o capacitate de incarcare medie de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 238 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient paharele, articolele din sticla si asa mai departe.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In acelasi timp, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase cum ar fi bolurile, tigailor, oalele si asa mai departe. Mai mult decat atat, nu lipseste nici cosul pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aceasta inregistreaza cel mult 51 dB.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Indesit DSIE 2B10 este prevazuta cu 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai convenabil program din perspectiva consumului, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 4 ore si consuma 0.83 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
  2. Intensive – este potrivit pentru vase foarte murdare, intrucat temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, folosind si o presiune ridicata a apei. Prezinta o durata de 2 ore si 30 de minute, inregistrand un consum de e15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  3. Normal – este recomandat pentru spalari zilnice, spalarea realizandu-se la 55 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 25 de minute  inregistrand un consum de 15 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
  4. Rapid 40′ – este un program cu o durata de doar 40 de minute, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 8 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Half load – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursel necesare. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand un consum de 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica Dureaza o ora si 15 minute.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Indesit DSIE 2B10 este un model simplu, dar eficient putand fi o alternativa foarte economica. Clientii sunt de parere ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie, fiind usor de setat si de folosit. Programele cu care a fost prevazuta este destul de bine gandite, iar in ansamblu, isi face treaba eficient. In opinia lor, raportul calitate/pret este cat se poate de corect.

Pareri pe scurt: Indesit DSIE 2B10

8.8

Pret

9.2/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de utilizat
  • Cele mai importante programe

Argumente CONTRA

  • Lipsa functie de programare intarziata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *