Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68MX04E

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV68MX04E este o masina de vase incorporabila extrem de buna ce asigura o ingrijire optima vaselor datorita functiilor si tehnologiilor din dotare. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de vase Bosch SMV68MX04E ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind ideala si pentru o familie mai mare. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la doar 237 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind o masina incorporabila, oanoul de control se afla pe partea interioara a usii. Pentru a putea fi la curent cu stadiul masinii, a fost implementat sistemul Time Light care proiecteaza pe podea durata programelor. Mai mult decat atat, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are capacitatea de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire are rolul de a lustrui foarte bine vasele.

 Bosch SMV68MX04E time light

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri spatioase. Cosul superior este prevazut cu sistem Rackmatic ce poate fi ajustat pe inaltime in functie de trei trepte. Totodata, prezinta si doua suporturi ce se pot rabata pentru farfurii la nivelul cosului superior. doua suporturi pentru cesti in cosul superior, patru suporturi mobile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti in cosul inferior. Mai mult decat atat, prezinta 5 nivele de pulverizare a apei, filtru cu autocuratare, dar si sertar Vario unde puteti adauga tacamurile, ustensilele de bucatarie si obiectele de mici dimensiuni.

 Bosch SMV68MX04E organizare

In plus, este si foarte silentioasa inregistrand in timpul spalarii 44 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 48 de kg.

Programe si Functii speciale

Masina de vase Bosch SMV68MX04E beneficiaza de 8+1 de programe pe care le vom analiza mai jos:

 1. Intensiv – este recomadnat pentru vase cu grad ridicat de murdarie ori cu resturi uscate, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, folosindu-se si o presiune foarte mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai convenabil din punct de vedere al consumului, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – este cel mai silentios program, putand fi folosit si pe parcursul noptii, folosind o presiune redusa a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 5. Rapid 60 – este un program scurt in cadrul caruia vasele sunt spalate la temperatura de 60 de grade Celsius.
 6. Pahare 40 – este cel mai delicat program, fiind recomandat pentru vase sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune mica.
 7. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 8. Autocuratare – vizeaza igienizarea cavitatii interioare, insa va trebui sa folositi detergent special in acest sens.

Consulta oferta de pret actuala!

Totodata, dispune si de o serie de functii speciale foarte interesante si deloc putine, cum ar fi:

 • Hygiene plus – ofera o igienizare optima vaselor, crescand temperatura apei.
 • Vario speed plus – implica reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 66%.
 • Extra uscare – optimizeaza etapa de uscare, crescand temperatura apei la ultimul ciclu de clatire.
 • Intensive zone – este potrivit pentru incarcaturi mixte pentru ca in cosul inferior vor fi adaugate oale si tigai extrem de murdare, utilizand temperatura si presiune mai mare a apei la nivelul acestei zone.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 24 de ore

Concluzii si Pareri

Bosch SMV68MX04E poate fi o alegere excelenta, ce asigura performante ridicate, iar totul se datoreaza functiilor diversificate si avansate. Clientii sunt cat se poate de multumiti de ea pentru ca spala excelent vasele si le usuca foarte bine. Este spatioasa, silentioasa si extrem de economica. In plus, sunt incantati de prezenta sistemului Time Light pentru ca pot verifica oricand timpul ramas pana la terminarea programului in desfasurare. O recomanda cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Pareri pe scurt: Bosch SMV68MX04E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Time Light
 • Foarte economica
 • Capacitate mare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *