Masina de spalat vase 6th Sense Whirlpool ADP8693A++WH – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool ADP8693A++WH este o  masina de vase foarte bine dotata ce ofera functii moderne pentru rezultate pe masura. Te poate ajuta sa scapi foarte usor de grija vaselor  murdare, insa, mai intai de toate, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de vase Whirlpool ADP8693A++WH ofera o capacitate de incarcare destul de mare de 13 seturi, astfel ca poate fi o varianta buna si pentru familii mai mari. Totodata, a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic destul de mic.

Pentru ca este un model standard, panoul de control este localizat in exteriorul usii, astfel ca veti putea monitoriza permanent durata programelor in derulare. Beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, astfel incat setarile dorite sunt foarte usor de realizat. In acelasi timp, tot aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Whirlpool ADP8693A++WH cosuriCavitatea interioara este dotata cu niste cosuri foarte flexibile si spatioase, ceea ce inseamna ca veti putea introduce vase de diverse dimensiuni. In plus, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a putea introduce si oalele, tigaile, tavile si asa mai departe. Nu lipseste nici setarul pentru ustensile de bucatarie si cosul pentru tacamuri.

Mai mult decat atat, este un model deosebit de silentios, inregistrand cel mult 42 dB.

Masina de vase masoara 85 cm inaltime, 59.7 cm latime si 59 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Masina Whirlpool ADP8693A++WH este prevazuta cu 10 programe de spalare pe care le vom analiza mai departe:

 1. 6th Sense Power Clean – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, fiindca este identificat gradul de murdarie si vor fi setati parametrii potriviti. Poate dura intre 80-160 de minute, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 1-1.65 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, utilizand 4 litri de apa pret de 14 minute.
 3. Delicate – este potrivit pentru articole sensibile, precum cesti si pahare, temperautra apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Duraza 100 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa.
 4. Rapid – este un program scurt, de 30 de minute, timp in care foloseste 11 litri de apa si 0.8 litri de apa. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca nu detine ciclu de uscare.
 5. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, astfel ca este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie. Prezinta o durata de 230 de minute si un consum de 11 litri de apa, respectiv 0.92 kWh energie electrica.
 6. Fast Daily – dureaza 80 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 7. Silent – este cel mai silentios program, iar acest lucru se datoreaza presiunii reduse a apei. Dureaza 290 de minute, timpin care consuma 13 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Hygiene – ofera o igienizare optima vaselor, tinand la distanta bacteriile.
 9. Steam – implica o faza de spalare cu aburi dedicata vaselor si oalelor extrem de murdare.
 10. Dual Wash – implica spalarea diferentiata in functie de cos.

Consulta oferta de pret actuala!

Totodata, in completarea acestor programe vin si cateva functii utile:

 • Curatare intensiva – datorita jeturilor de apa cu putere suplimentara, respectiva functie ofear o spalare intensiva la nivelul cosului inferior.
 • Multizone – face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Tablete multifunctionale – utilizand detergent de tip tableta, masina va optimiza performantele la spalare.

Concluzii si Pareri

Masina Whirlpool ADP8693A++WH poate fi o varianta foarte interesanta, ce beneficiaza de o multitudine de programe si functii utile oferind o spalare optima. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca spala excelent vasele. In plus, le place faptul ca este incapatoare, economica, dar si extrem de silentioasa, motiv pentru care nu au ce sa ii reproseze, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool ADP8693A++WH

9.8

Pret

9.9/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *