Review: Masina de spalat vase Beko DFN59534XAD

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DFN59534XAD este o masina de spalat vase bine dotata ce ofera o capacitate generoasa si o gama foarte variata de programe. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii despre modelul in cauza.

Masina de spalat vase Beko DFN59534XAD pune la dispozitia utilizatorului o capacitate generoasa de 15 seturiceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++,inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 241kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, permitand monitorizarea duratei programelor de spalare. Ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. In plus, tot aici gasim si indicatorul pentru sare, respectiv cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire este eficient pentru clatirea paharelor si a altor articole din sticla.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici suportul special pentru adaugarea tacamurilor.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Beko DFN59534XAD are la baza o gama foarte variata de programe si anume:

 1. Quick&Shine – este un program recomandat pentru vase cu grad scazut de murdarie, durata acestuia fiind de doar 58 de minute.
 2. AquaFlex – ofera o flexibilitate ridicata, fiindca spala in mod diferentiat in functie de cos.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Auto – este cel mai flexibil program, intrucat este controlat atat de senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 5. Intensive – asigura o spalare intensiva vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata.
 6. Mini 30′ – este un program scurt, de doar 30 de minute, fiind recomandat pentru vasele cu grad redus de murdarie.
 7. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de pe murdarie de pe suprafata vaselor.
 8. Glass care – ofera o ingrijire delicata vaselor sensibile la temperaturi mici, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 9. Downloaded program – permite descarcarea de noi programe de spalare folosind aplicatia HomeWhiz. Pe langa cele existe, mai pot fi descarcare: Hygiene+, Daily wash, Quiet Wash si Inner Clean.

Consulta oferta de pret actuala!

In ceea ce priveste functiile speciale, masina dispune de:

 • Extra drying – optimizeaza etapa de clatire a vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Time Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Child Lock – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFN59534XAD este un model bine dotat, ce ofera o ingrijire potrivita vaselor tale. Clientii actuali sunt multumiti de ea si de modul in care isi face treaba. Este spatioasa, foarte economica, iar programele si functiile din dotare reusesc sa acopere orice fel de nevoi ar avea. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko DFN59534XAD

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe
 • Posibilitatea descarcarii de noi programe

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *