Masina de spalat vase Beko DFN39530X cu 15 seturi si 9 programe – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN39530X este o masina de spalat vase foarte interesanta prin prisma dotarilor despre care ne-am propus sa discutam in acest material, asa ca pentru a afla mai multe detalii va invitam sa ne urmariti in continuare.

Masina de spalat vase Beko DFN39530X prezinta o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce ar face-o excelenta si pentru o familie mai numeroasa. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand astfel un mod de functionare cat se poate de economic. Producatorii ne ofera niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 241 kWh.

Fiindca este o masina standard, display-ul se afla in partea exterioara a usii, ceea ce ne permite sa monitorizam oricand durata programelor. Panoul de control se afla pe interiorul usii, permitandu-ne realizarea tuturor setarilor dorite. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar atat de pe suprafata vaselor, cat si de pe suprafata componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, rabatand suportii mobili din plastic, puteti obtine si mai mult spatiu pentru spalarea oalelor, tigailor, tavilor, bolurilor si asa mai departe. Nu lipseste nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Dimensiunile acestei masini sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime. In plus, este si foarte silentioasa inregistrand cel mult 44 dB.

Programe si Functii speciale

Beko DFN39530X prezinta nu mai putin de 9 programe de spalare:

 1. Quick&Shine – este recomandat pentru vase cu grad scazut de murdarie, intrucat are o durata de doar 58 de minute.
 2. Aqua Flex – ofera flexibilitate, spaland in mod diferentiat vasele in functie de cosul in care le-ai asezat.
 3. Eco – este cel mai convenabil din punct de vedere al consumului, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Auto – este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 5. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
 6. Mini 30 – este un program scurt ce dureaza numai 30 de minutem, fiind potrivit pentru vase foarte putin murdare.
 7. Prewash – poate ajuta la inmuierea resturilor uscate de  murdarie.
 8. Baby protect – asigura o igienizare potrivita vaselor celor mici sau a persoanelor care se confrunta cu diverse alergii.
 9. Glass care – ofera o spalare delicata, chiar si paharelor, datorita presiunii reduse, dar si a temperaturii scazute de 40 de grade Celsius.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de functii speciale:

 • Extra dry – optimizeaza uscare vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Child lock – blocheaza panoul de control astfel incat copiii sa nu poata deregla setarile.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFN39530X este un model bine dotat ce ofera tot ceea ce ai nevoie pentru ca vasele sa fie spalate si igienizate corespunzator. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine. Este incapatoare, economica, usor de programat, oferind toate dotarile necesare pentru o eficienta pe masura. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko DFN39530X

9.8

Pret

9.9/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe foarte diversificate
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de prgorame
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *