Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC3C26P – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase foarte interesanta prevazuta cu o capacitate generoasa si programe variate, despre care vom discuta in cadrul acestui material. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produs.

Masina de spalat vase Whirlpool WIC3C26P este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire de ocupa de lustruirea lor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili veti putea obtine si mai mult spatiu pentru a introduce oale, tigai, boluri si asa mai departe. Este prezent si suportul pentru adaugarea tacamurilor.

Este un model silentios, ce inregistreaza in timpul spalarii numai 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 33.5 kg.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WIC3C26P beneficiaza de 8 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 190 de minute, timp in care consuma numai 9.5 litri de apa, respectiv 0.93 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program controlat de senzori, temperatura apei variind intre 50-60 de grade Celsius. Dureaza 85-180 de minute si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 95 de minute si consuma 13 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Silentios – poate fi folosit pe parcursul noptii, apa avand o presiune scazuta. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata 210 minute. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt ce dureaza 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 7. Pahare – este potrivit pentru vase delicate, presiunea apei fiind destul de scazuta. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, avand o durata de 100 minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa.
 8. Prespalare – ajuta in inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 12 minute timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina dispune si de cateva functii utile, printre care:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-12 ore.
 • Multizone – este asemanatoare cu functia de incarcare la jumatate, existand posibilitatea de a selecta cosul dorit. Durata si consumul vor fi adaptate in functie de necesitate.
 • Turbo – permite reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta rezutlatele la spalare sau uscare.
 • Power Clean – denumita si zona intensiva asigura o spalare intensiva intr-o anumita zona din cosul inferior la o presiune mai ridicata, in timp ce in restul masinii, presiunea apei este normala.
 • Tablete – utilizand acest tip de detergent, spalarea va fi optimizata.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Whirlpool WIC3C26P este o masina foarte interesanta, bine dotata avand tot ceea ce ii trebuie pentru a asigura o spalare optima vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca functioneaza excelent. Este spatioasa, economica, iar programele din dotare sunt foarte bine gandite si diversificate acoperind orice fel de nevoi ar avea. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt; Whirlpool WIC3C26P

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *