Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4505A++ – Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-BI4505A++ este o masina de spalat vase destul de simpla, care ofera cele mai importante programe de spalare pentru a face fata cu brio oricarei provocari. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe detalii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4505A++ este prevazuta cu o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Prezinta o interfata simpla, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri destul de flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru introducerea articolelor mai mari. De asemenea, este prezent si suportul pentru tacamuri si cel pentru pahare.

Heinner HDW-BI4505A++ interior

Este un model slim ce poate fi integrat si in bucatarii mai putin spatioase, dimensiunile acesteia fiind de 87 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI4505A++ are la baza 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 2. Rapid 30 – este un program ce dureaza 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele recent murdarite.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Super 50 – este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 50 de minute.
 5. Intensiv – este ideal pentru vasele foarte murdare, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Tableta – daca este folosit acest tip de detergent, spalarea vaselor va fi optimizata.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, masina adaptand resursele necesare in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – este posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI4505A++ este o masina de spalat vase simpla si eficienta, care te poate ajuta sa scapi definitiv de grija vaselor murdare. Cumparatorii sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie si nu au intampinat probleme. Este economica, usor de folosit si foarte practica, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Heinner HDW-BI4505A++

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *