Review: Masina de spalat vase Whirlpool WFC3B19X

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WFC3B19X este un model simplu si foarte accesibil ca pret ce poate fi o alternativa convenabila pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare. Dispune de cele mai importante programe de spalare oferind o ingrijire optima vaselor.  Va propunem sa urmariti in continuare acest articol pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in discutie.

Masina de vase Whirlpool WFC3B19X prezinta o capacitate destul de mare de 13 seturi, fiind excelenta si pentru o familie mai numeroasa. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic decent. In plus, producatorii ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 296 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Fiind un model standard, panoul de control se afla in exteriorul usii, avand acces oricand la el. Putem verifica durata programelor si putemrealiza setarile dorite foarte usor. In plus, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor..

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

In plus, este un aparat electrocasnic destul de silentios, inregistrand cel mult 49 dB.

Programe, Functii si Tehnologii

Whirlpool WFC3B19X dispune de 5 programe de spalare pe care le vom enumera mai jos:

 1. Prespalare – este eficient in inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 2. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, impreuna cu o presiune ridicata.
 4. Rapid – este un progarm scurt, care nu detine ciclu de uscare.
 5. Normal – poate fi folosit pentru vase recent murdarite, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina dispune de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Whirlpool WFC3B19X este o masina de vase simpla, dar practica, fiind o alternativa cat se poate de economica. Clientii au declarat ca pentru nevoile lor, masina isi face treaba eficient, fiind incapatoare, usor de setat si de folosit. In plus, programele acopera in mare parte nevoile cele mai frecvente, ceea ce ii multumeste. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret al acestui produs este avantajos.

Pareri pe scurt: Whirlpool WFC3B19X

9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Dispune de cele mai importante programe
 • Capacitate generoasa
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *