Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46MX04E

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV46MX04E este o masina de spalat vase incorporabila foarte bine pusa la punct din perspectiva dotarilor, oferind o gama variata de programe si functii. Poate fi o alegere inspirata, dar v-as propune pentru moment sa descoperiti mai multe informatii utile pentru a verifica daca produsul este in concordanta cu nevoile si asteptarile voastre.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX04E pune la dispozitia o capacitate mare, de 14 seturi, fiind ideala chiar si pentru familii cu mai multi membri. Totodata, a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic destul de mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii ne ofera niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la doar 266 kWh.

Pentru ca este un model de masina incorporabila, panoul de control este localizat in interiorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva. Aici gasim si indicatori importanti precum cel de sare sau cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerea calcarului pe suprafata vaseor si a componentelor masinii, iar agentul de clatire ofera o lustruire eficeinta articolelor din sticla, pahare etc.

Interiorul masinii dispune de niste cosuri foarte incapatoare,  dar si flexibile, unde putem adauga vase  de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici suportul special pentru tacamuri si alte ustensile de bucatarie.

Mai mult decat atat, acest model este si unul extrem de silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 41 dB.

Dimensiunile acestei masini sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SMV46MX04E dispune de 6 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este ideal pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, utilizand si o presiune foarte mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura de spalare variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este un program foarte silentios, iar acest lucru se datoreaza presiunii scazute a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Poate fi folosit cu succes pe timpul noptii.
 5. Pahare – este recomandat pentru pahare si alte articole mai sensibiel, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, utilizand si o presiune redusa.
 6. 1h – este recomandat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, programul avand o durata de 60 de minute.

Mai mult decat atat, aceasta beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante cum ar fi:

 • Vario speed – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Hygiene – asigura o igienizare corespunzatoare vaseor prin cresterea temperaturii apei.
 • Extra dry – ofera o uscare optima crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Machine care – asigura igienizarea interiorului masinii fiind necesara utilizarea de detergent special.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina de vase Bosch SMV46MX04E este un model foarte bun ce spala si igienizeaza excelent vasele, fiind un real ajutor in orice locuinta. Clientii sunt foarte multumiti de ea si de eficienta sa declarand ca  isi face treaba exact asa cum se asteptau. Le place faptul ca este spatioasa, foarte silentioasa si economica, folosind-o cu regularitate.  Au recomandat-o mai departe, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch SMV46MX04E

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Capacitate mare
 • Eficienta energetica
 • Foarte silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *