Masina de spalat vase Indesit DSFO3T224Z : Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DSFO3T224Z este o masina de spalat vase ce pune la dispozitia utilizatorului o gama foarte variata de programe asigurand o spalare eficienta oricarui tip de vas. In plus, pretul de achizitie este unul foarte accesibil, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase Indesit DSFO3T224Z ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++, oferind un consum energetic relativ mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, astfel ca putem verifica oricand durata programelor. Tootdata, beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind extrem de simplu de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul dispune de niste cosuri foarte flexibile, unde putem adauga diverse tipuri de vase. De asemenea, suportii mobili din plastic pot fi rabatati pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase ori daca avem vase foarte inalte, putem renunta si la cosul superior.

Mai mult decat atat, este si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Masina masoara 82 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, cantarind 41.5 kg.

Programe si Functii speciale

Masina Indesit DSFO3T224Z dispune de 9 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 4 ore si un consum de 9 litri de apa, respectiv 0.74 kWh energie eletrica.
 2. Intensiv automat – este potrivit pentru vase foarte murdare, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Durata poate varia intre 2 ore si 20 minute si 3 ore, in timp ce consumul este de 16-18 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Normal automat – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Detine o durata cuprinsa intre 2 ore si 10 minute si 2 ore si 50 de minute si un consum de 14.5 – 16 litri de apa, respectiv 1.05-1.25 kWh energie electrica.
 4. Articole delicate – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, folosind si o presiune redusa. Detine o durata de ora si 40 de minute si consuma 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Rapid 30′ – este un program cu o durata de numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Articole bebelusi – ofera o spalare si igienizare eficienta articolelor celor mici la temperatura de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de o ora si 40 de minute si un consum de 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 7. Extra – detine o durata de o ora si 30 de miunute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Inmuiere – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, utilizand 4.5 litri de apa timp de 10 minute.
 9. Push & Go – poate fi utilizat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si 20 de minute. Consuma 10 litri de apa si 1.1 kWhe energie electrica.

In completarea acestor programe, vin si cateva functii interesante, precum:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Tableta – optimizeaza spalarea vaselor daca utilizati acest tip de detergent.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Indesit DSFO3T224Z este un model eficient ce pune la dispozitie o serie de programe si functii foarte bine gandite. Clientii actuali au declarat ca este ceea ce aveau nevoie, fiind suficient de spatioasa pentru nevoile lor, usor de setat si silentioasa. De asemenea, apreciaza gama variata de programe astfel ca pot introduce orice fel de vase. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

 

Pareri pe scurt: Indesit DSFO3T224Z

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *