Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17 : Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WSIC 3M17 este o masina de spalat vase incorporabila eficienta, ce ofera o gama variata de programe, pentru orice nevoi. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii relevante despre produs.

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC 3M17 prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+oferind consum energetic relativ mic. Producatorii ne prezinta niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Aceasta prezinta o interfata intuitiva, setarile dorite fiind foarte simplu de realizat. Aici regasim si indicatorul de sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse tipuri. Mai mult decata atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga articole voluminoase. In plus, cosul superior poate fi reglat pe inaltime astfel incat sa incapa si articole mai inalte. Sigur ca este prezent si cosul pentru tacamuri.

Modelul in discutie este unul silentios, inregistrand 47 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 57 cm adancime, alaturi de o greutate de 29.6 kg.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WSIC 3M17 prezinta 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru spalari zilnice fiindca temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. 6th sense – este un program flexibil, in cadrul caruia temperatura apei variaza intre 50 si 60 de grade Celsius. Durata este cuprinsa intre 80 de minute si 3 ore, iar consumul intre 0.7-1.1 kWh energie electrica si 7-14 litri de apa.
 3. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 169 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, folosind si o presiune redusa.
 5. Scurt – dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este recomandat pentru indepartarea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 10 minute.

De asemenea, sunt prezente si cateva functii utile:

 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 12 ore.
 • Tab – optimizeaza spalarea vaselor daca folositi detergenti de acest tip.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC 3M17 este o varianta foarte eficienta, ce ofera o ingrijire optima vaselor. Clientii sustin ca isi face treaba excelent, asa cum promite, este bine organizata si silentioasa. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSIC 3M17

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Programare intarziata
 • Multizone
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *