Masina de spalat vase Tesla WD660M : Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Tesla WD660M este un model foarte accesibil ca pret ce pune la dispozitie o gama variata de programe pentru a acoperi toate nevoile pe care orice utilizator le-ar putea avea. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Tesla WD660M dispune de o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 258 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Este un model standard, motiv pentru care panoul de control se afla in exteriorul usii, ceea ce iti permite sa ai acces oricand la el. Astfel, vei putea verifica durata programelor, dar vei putea realiza mai usor setarile dorite, oferind si o interfata foarte prietenoasa. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar atat de pe suprafata vaselor, cat si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara este foarte bine organizata cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili poti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tevi etc. In plus, este prezent si suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

De asemenea, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Tesla WD660M are la baza 7 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 165 de minute si consuma 1.4 kWh energie electrica si 16.5 litri de apa.
 2. Normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 175 de minute si consuma 1.1 kWh energie electrica si 13 litri de apa.
 3. Eco – este un program foarte economic, fiind recomandat pentru spalari de zi cu zi, spalarea realizandu-se la 45 de grade Celsius. Dureaza 205 minute si consuma 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius folosind si o presiune redusa a apei. Dureaza 125 de minute si consuma 0.75 kWh energie electrica si 13.5 litri de apa.
 5. 90 min – este un program ce dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 1.15 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
 6. Rapid – este un program scurt, recomandat pentru vase cu grad scazut de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Consuma 0.7 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 7. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de doar 15 minute, timp in care foloseste 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Printre functiile speciale, se numara:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Uscare extra – optimizeaza uscarea vaselor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Tesla WD660M este o masina de spalat vase care se descurca bine fiind dotata cu o gama variata de programe. Cumparatorii sustin ca au ramas placut surprinsi de aceasta masina, aceasta desfasurandu-si activitatea in parametrii optimi. Este destul de spatioasa pentru nevoile lor, spala eficient vasele si este economica. Exact ceea ce aveau nevoie, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla WD660M

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Economica
 • Organizare interioara buna

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *