Masina de spalat vase Tesla WD461MX cu 9 seturi si 7 programe | Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Tesla WD461MX este un model de masina de spalat vase pe care o puteti integra cu usurinta si in spatii mai restanse fiind o varianta slim disponibila la un pret accesibil. Ramane sa descoperiti in continuare daca modelul in discutie este o optiune buna si pentru nevoile voastre.

Masina de spalat vase Tesla WD461MX pune la dispozitie o capacitate de 9 seturi, ceea ce o face ideala pentru un cuplu. Fiind un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, oferind acces oricand la interfata sa, astfel ca veti verifica de cate ori doriti durata programelor in desfasurare. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri destul de flexibile, unde puteti aduaga diverse tipuri de vase. Pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole mai voluminoase, puteti rabata suportii mobili din plastic. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Tesla WD461MX review

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza cel mult 49 dB, asigurand un mod de functionare silentios.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Tesla WD461MX dispune de 7 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, folosind si o presiune ridicata. Przinta o durata de 205 minute si consuma 1.37 kWh energie electrica si 15.3 litri de apa.
 2. Universal – este inidcat pentru spalar de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata de 175 de minute si un consum de 1.28 kWh energie electrica si 13.1 litri de apa.
 3. Eco – este un program economic potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. DUreaza 235 de minute si consuma 0.7 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Inregistreaza 0.93 kWh energie electrica si 13.1 litri de apa.
 5. 90 min – prezinta o durata de 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 1.23 kWh energie electrica si 10.2 litri de apa.
 6. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute indicat pentru articole cu grad redus de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar consumul de 0.61 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 7. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 3.6 litri de apa la temperatura admisie.

De asemenea, masina dispune si de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore ori functia de incarcare la jumatate ce implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Tesla WD461MX este o masina de spalat vase bine organizata, ideala si pentru cei cu un buget mai restrans asigurand o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt de parere ca au facut alegerea potrivita pentru nevoile sale, modelul in discutie spaland eficient vasele si fiind dotat cu cele mai importante programe si functii. De asemenea, este silentioasa si usor de setat, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla WD461MX

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bine organizata
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Gama variata de programe

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *