Masina de spalat vase Beko DFN05321W : Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN05321W este o masina de spalat vase independenta, foarte accesibila ca pret ce asigura strictul necesar scapandu-va de grija vaselor murdare. Daca este sau nu o alternativa avantajoasa si pentru nevoile sale, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Masina de spalat vase Beko DFN05321W prezinta o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce o face ideala si pentru o familie cu mai multi copii. Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla in exteriorul usii, oferind acces oricand, dar si o interfata intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru clatire care semnaleaza atunci cand trebuie sa adaugati o cantitate suplimentara. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Beko DFN05321W review

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. De asemenea, dispune si de cos special pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 42.6 kg.

Programe si Functii speciale

Beko DFN05321W dispune de 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar murdarie uscata, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 3. Zilnic – este potrivit pentru spalari de zi cu zi temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 4. Clean & Shine – este un program cu o durata de 90 de minute ce lustruieste eficient vasele, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Mini – este un program scurt de dureaza doar 30 de minute, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de doar 35 de grade Celsius.

De asemenea, dispuen si de functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko DFN05321W este un model de masina de spalat vase simplu, dar eficient, ce pune la dispozitie cele mai uzuale programe. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile si bugetul sau a fost alegerea potrivita, masina fiind bine organizata la interior si usor de setat. De asemenea, sustin ca spala bine vasele si este silentioasa. Considera ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko DFN05321W

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.1/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Bine organizata
 • Incarcare la jumatate
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *