Masina de spalat vase incorporabila Slim Beko DIS28122 cu 8 programe si 11 seturi : Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DIS28122 este o varianta de masina incorporabila slim, pe care o puteti integra cu usurinta si intr-o bucatarie mai mica, ce va va ajuta sa scapati de grija vaselor murdare. Daca este sau nu alegerea potrivita si pentru necesitatile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Beko DIS28122 pune la dispozitie o capacitate de incarcare 11 seturi fiind potrivita si pentru o familie cu copii.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla interiorul usii si ofera o interfata intuitiva. Toate setarile dorite sunt usor de realizat, iar aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga tigai, cratiti, boluri si asa mai departe. In plus, dispune si de cos special pentru tacamuri unde va asigura o curatare optima.

Totodata, este o masina de spalat vase destul de silentioasa, care in timpul spalarii inregistreaza cel mult 45 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32.7 kg.

Programe si Functii Speciale

Beko DIS28122 este prevazuta cu 8+1 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. InnerClean – presupune igienizarea interiorului masinii. Prezinta o durata de 75 de minute si inregistreaza un consum de 14.4 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 239 minute timp in care conusma doar 0.78 kWh energie electrica si 8.7 litri de apa.
 3. Auto – este cel mai flexibil program si este recomandat, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, avand o durata de 92-173 de minute. Consuma 9.8-13.2 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 4. AquaFlex – este potrivit pentru spalarea combinata a vaselor de uz cotidian si a celor din plastic. In cosul superior vor fi amplasate vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele. Dureaza 206 minute, timp in care consuma 16.4 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 164 minute si consuma 15.2 litri de apa si 1.25 kWh.
 6.  Quick & Shine – este un program potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 58 de minute si un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 7. Glass care – este recomandat pentru articole foarte delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza 120 de minute si consuma 12.6 litri de apa, respectiv 0.93 kWh energie electrica.
 8. Mini – este un program scurt, de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina este prevazuta cu:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Fast+ – permite scuratarea duratei de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Super clatire – optimizeaza clatirea vaselor pentru indepartarea eficienta a detergentului.
 • Auto Door Opening – implica deschiderea automata a usii la finalul programului, ceea ce va permite fluxului de aer sa patrunda in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko DIS28122 este o masina de spalat vase bine dotata prevazuta cu o gama foarte variata de programe si functii, dar si cu sistem de iluminare interioara. Cumparatorii sunt multumiti de masina si sustin ca isi face treaba eficient, spala si usuca vasele foarte bine. Este bine organizata, programele din dotare le acopera toate nevoile pe care le au, astfel ca nu au ce sa ii reproseze.  O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko DIS28122

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata
 • Gama foarte variata de programe si functii
 • Auto door opening
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *