Masina de spalat vase Beko DFN05321X : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Masina de spalat vase Beko DFN05321X este un model independent ce ofera o capacitate generoasa si vine la pachet cu un pret foarte rezonabil. Daca este sau nu o solutie optima nevoilor voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Beko DFN05321X pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii oferind acces facil, dar si un mod de utilizare intuitiv, interfata fiind foarte prietenoasa. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Beko DFN05321X display

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi si asa mai departe. In acelasi timp, este prezent si cosul pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, discutam despre o masina silentioasa, care inregistreaza cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 43 de kg.

Programe si Functii Speciale

Beko DFN05321X dispune de urmatoarele programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 3. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 4. Quick&Shine – este indicat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Scurt – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale amintim de functia de Incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko DFN05321X poate fi o varianta accesibila ca pret, ce pune la dispozitie cele mai uzuale programe reusind sa asigure o spalare optima vaselor. Clientii sustin ca masina isi face treaba eficient, este spatioasa si bine organizata, iar vasele sunt spalate si uscate bine. Este usor de folosit, nu consuma mult si nici nu este galagioasa. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko DFN05321X

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Incarcare la jumatate
 • Usor de setat
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *