Masina de spalat vase Beko BDFN36530XC : Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDFN36530XC este o varianta de masina de vase incapatoare, dotata cu o gama variata de programe sif unctii pentru a acoperi nevoile oricarui utilizator. Este un model interesant, insa, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de vase Beko BDFN36530XC dispune de o capacitate mare, de 15 seturi, fiind ideala si pentru o familie formata din mai multi membri. Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind o interfata foate intuitiva, in ciuda aspectului sofisticat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o lustruire optima vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si alte articole voluminoase. Mai mult decat atat, prezinta si cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Masoara 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 49.3 kg.

Programe si Functii speciale

Beko BDFN36530XC dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program pentru ca sunt activi atat senzorii de incarcare, cat si cei de turbiditate. Temperatura apei alterneaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare intrucat temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, temperatura de spalare fiind 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 4. Delicate – este indicat pentru articole sensiible, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 5. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Rapid – este indicat pentru vase foarte putin murdare, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celsius.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile:

 • Fast+ – presupune reducerea duratei programelor fara a afecta rezultatele la spalare.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor necesare.
 • Autodoor opening – usa masinii se deschide automat dupa terminarea spalarii pentru a permite fluxului natural de aer sa patrunda in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN36530XC este o solutie eficienta care va poate scapa de grija vaselor murdare, punand la dispozitie cele mai uzuale programe. Cumparatorii au declarat ca spala foarte bine vasele, este extrem de spatioasa si bine organizata, dar si silentioasa. Sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Beko BDFN36530XC

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Deschidere automata a usii
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de functii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *