Masina de spalat vase Beko BDFN26430W : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDFN26430W este un model standard de masina de spalat vase ce ofera o capacitate generoasa si o serie de programe bine gandite. Daca este sau nu o optiune avantajoasa si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Beko BDFN26430W pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa, de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie mai numeroasa.

Panoul de control se afla pe exteriorul usii si pune la dispozitie o interfata extrem de intuitiva si chiar si posibilitatea de a verifica durata programelor. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire asigura o buna lustruire vaselor.

Beko BDFN26430W display

Interiorul prezinta niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Totodata, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole voluminoase precum boluri, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, regasim si suport special pentru pahare si cos pentru tacamuri.

Este o varianta de masina de spalat vase silentioasa, care inregistreaza cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 44 kg.

Programe si Functii Speciale

Beko BDFN26430W are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este ideal pentru articolele cu grad ridicat de murdarie temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius folosind o presiune scazuta.
 5. Normal – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 6. Rapid – este un program scurt, fara ciclu de uscare, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celsius.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Air Dry – implica deschiderea automata a usii pentru a permite flxului natural al aerului sa patrunda asigurand o uscare optima.
 • Fast+ – scurteaza durata programului, reduce consumul de apa, fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko BDFN26430W este un model de masina de spalat vase spatios, ce dispune de o serie de programe si functii destul de bine gandite pentru a acoperi cam orice tip de nevoi. Cumparatorii sustin ca modelul in discutie isi face treaba eficient, spala si usuca vasele, este spatios si bine organizat. De asemenea, nu este galagioasa in timpul spalarii, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko BDFN26430W

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Functii utile
 • Deschide automata a usii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *