Masina de spalat vase Hansa ZIM627H cu 14 seturi si 7 programe : Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hansa ZIM627H este un model de masina de spalat vase spatios si destul de bine dotat, despre care vom discuta pe larg in acest material. Daca reprezinta o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare!

Masina de spalat vase Hansa ZIM627H este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, ceea ce o face o alternativa foarte buna si pentru o familie cu mai multi copii.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt extrem de usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari, precum oale, tigai, tavi etc. Nu lipsesc nici cosul special pentru tacamuri si cel pentru pahare.

Hansa ZIM627H interior

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Hansa ZIM627H dispune de 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Igienizare – presupune igienizarea optima a vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 200 de minute si consuma 1.51 kWh energie electrica si 14.2 litri de apa.
 2. 1h – este potrivit pentru spalarile de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 60 de minute. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 15 litri de apa.
 3. Eco – este  cel mai economic program, fiind indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 220 minute si consuma doar 0.93 kWh energie electrica, respectiv 11 litri de apa.
 4. Auto-curatare – presupune igienizarea interiorului masinii, fara a adauga vase inauntru, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 145 de minute si consuma 1.33 kWh energie electrica, respectiv 15.1 litri de apa.
 5. Rapid – este potrivit pentru spalarea rapida a vaselor, la temperatura de 50 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de clatire. Dureaza 30 de minute si consuma 0.75 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
 6. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute timp in care foloseste 4.1 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Noapte – poate fi folosit pe timpul noptii datorita nivelul de zgomot redus inregistrand, caci foloseste o presiune foarte scazuta a apei. Spala la temperatura de 60 de grade Celsius si dureaza 270 minute, timp in care consuma 1.4 kWh energie electrica si 14.6 litri de apa.

Ca functii speciale, amintim de:

 • Incarcare la jumatate – ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul pe care il aveti.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Hansa ZIM627H poate fi o varianta de luat in calcul, prevazuta cu cele mai importante programe si o capacitate generoasa de incarcare. Clientii actuali au declarat ca masina isi face treaba eficient, spala bine vasele si este foarte spatioasa si silentioasa. De asemenea, considera ca raportul calitate/pret este de departe unul foarte bun.

Review pe scurt: Hansa ZIM627H

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa
 • Programe bine gandite
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *