Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM655H Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

In lumea agitata de astazi, aparatele electrocasnice eficiente si usor de utilizat devin din ce in ce mai importante pentru a ne facilita vietile. O astfel de inovatie care aduce un plus de eficienta in bucatarie este masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM655H. Cu o capacitate de 12 seturi si clasificarea energetica E, aceasta masina de spalat vase ofera performante remarcabile si un consum energetic redus.

Consumul energetic reprezinta un factor crucial atunci cand alegem un aparat electrocasnic. Masina de spalat vase Hansa ZIM655H se claseaza in categoria energetica E, indicand un consum redus de energie. Aceasta nu numai ca va ajuta sa economisiti bani la facturile de utilitati, ci si sa reduceti impactul asupra mediului.

Tehnologia avansata de economisire a energiei si de reglare a temperaturii a masinii de spalat vase Hansa permite o utilizare eficienta a resurselor, fara a compromite calitatea spalarii. Cu o astfel de masina, puteti bucura de vase curate si stralucitoare fara a va face griji cu privire la consumul excesiv de energie.

Una dintre caracteristicile cheie ale masinii de spalat vase Hansa ZIM655H este capacitatea sa suficient de generoasa de 12 seturi. Aceasta inseamna ca puteti spala o cantitate considerabila de vase, tacamuri si vesela intr-un singur ciclu de spalare. Indiferent daca pregatiti o cina romantica pentru doi sau gatiti pentru intreaga familie, aceasta masina de spalat vase va va ajuta sa economisiti timp si efort.

Un alt aspect important al masinii de spalat vase Hansa ZIM655H este designul sau incorporabil. Acesta se integreaza perfect in designul bucatariei dvs., oferind un aspect curat si ordonat. Panoul de comanda discret se gaseste pe partea superioara, astfel incat masina sa fie usor de utilizat si sa nu interfereze cu estetica bucatariei.

Ecranul LED ofera informatii clare despre starea ciclului de spalare, iar butoanele tactile fac setarea programelor si a optiunilor de spalare o experienta simpla si intuitiva. Cu o usa fara manere, masina de spalat vase se deschide si se inchide elegant si discret, adaugand un plus de eleganta designului bucatariei dvs.

Masina este echipata cu tehnologie de spalare avansata, inclusiv duze de apa cu presiune reglabila, care asigura curatarea eficienta a tuturor tipurilor de murdarie, chiar si a celor mai incapatanate pete. Mai mult, multiplele programe de spalare si optiuni suplimentare va permit sa adaptati ciclul de spalare la nevoile dvs. specifice.

Programe si functii speciale

Hansa ZIM655H include urmatoarele programe de spalare:

  1. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de 145 de minute.
  2. Rapid 30′ – este un program scurt, cu o durata doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius.
  3. Eco – este un program economic si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de minute, iar durata de 220 de minute.
  4. 1 ora – este ideal pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute.
  5. Hygiene – ofera o buna igienizare si spalare chiar si a vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, iar durata programului de 200 de minute.

In plus, cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii, iar cu functia de incarcare la jumatate puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM655H reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un aparat electrocasnic eficient din punct de vedere energetic, cu o capacitate generoasa si un design elegant. Cu aceasta masina, puteti sa va bucurati de vase curate si sa economisiti timp si energie in bucatarie. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acestuia declarand ca spala bine vasele. Programele corespund nevoilor sale, este usor de setat si silentioasa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Hansa ZIM655H

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incarcare la jumatate
  • Destul de incapatoare
  • Usor de setat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *