Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM466TH | Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Hansa ZIM466TH este un model incorporabil ce vine la pachet cu un pret rezonabil despre care vom discuta pe larg astazi. Daca este o alegere inspirata si pentru ceea ce aveti nevoie, ramane sa descoperiti in continuare.

Hansa ZIM466TH este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 10 seturi fiind recomandata pentru un cuplu sau chiar o familie cu un copil. Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii punand la dispozitie o interfata foarte intuitiva. Astfel, veti putea realiza setarile dorit efoarte usor, iar tot aici aveti posibilitatea de a monitoriza doi indicatori foarte importanti: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o buna lustruire vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Mai mult decat atat, aceasta presupune un mod de functionare foarte silentios, in acest sens, inregistrand doar 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 55 cm adancme si 44.8 cm latime, cantarind 33 de kg.

Programe si Functii speciale

Hansa ZIM466TH dispune de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Igienic – este indicat pentru o igienizare atenta a vaseor, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, iar durata de 200 de minute. Consuma 1.44 kWh energie electrica, respectiv 12.4 litri de apa.
 2. 1 ora – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, programul avand o durata de 60 de minute. Consuma 1.06 kWh energie elctrica si 13.1 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentur vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Detine o durata de 145 de minute, timp in care consuma 1.27 kWh energie electrica si 13.3 litri de apa.
 4. Autocuratare – asigura o buna igienizare interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 145 de minute si prezinta un consum de 1.27 kWh energie electrica si 13.3 litri de apa.
 5. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 55 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 85-150 de minute. Consuma 0.85-1.24 kh energie electrica si 7.3-16.2 litri de apa.
 6. Noapte – este cel mai silentios program gratie temperaturii scazute, spaland la temperatura de 60 de grade Celsius. Dureaza 270 de minute si inregistreaza un consum de 1.34 kWh energie electrica, respectiv 12.9 litri de apa.

Totodata, este prezenta si functia de programare intarziata ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore. Mai mult decat atat, beneficiaza si de sistemul Blue Dot ce consta in proiectarea fasciculului de lumina direct pe pardoseala pe durata spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Hansa ZIM466TH este o varianta de masina de spalat vase ce pune la dispozitie o serie de programe utile facand fata oricarei nevoi. Clientii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata, intrucat masina functioneaza eficient, spala bine vasele si este foarte bine organizata. Totodata, nu consuma mult, este silentioasa si usor de programat, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Hansa ZIM466TH

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Sistem Blue Dot
 • Programare intarziata
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *