Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HI5030W : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HI5030W este un model de masina de spalat vase spatioasa si bine dotata despre vom discuta pe larg in continuare. Prin urmare, daca vreti sa aflati mai multe informatii utile despre produs, va invitam sa urmariti in continuare review-ul pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HI5030W pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 14 seturi ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili se pot rabata astfel incat sa obtineti mai mult spatiu pentru a introduce tigai, oale, tavi etc. Cosul superior se poate regla pe inaltime astfel incat sa puteti introduce si articole inalte. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul spalarii maxim 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Hotpoint HI5030W dispune de 7 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Auto intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de garde Celsius. Dureaza intre 2 ore si 3 ore si 10 minute, timp in care consuma 14-17 litri de apa si 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto mixt – temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius, iar durata variaza intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute. Consuma 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Auto fast – este un program destul de scurt ce dureaza intre 55 de minute si o ora si 20 de minute, timp in care spala la temperautra de 50 de grade Celsius. Consuma 13-14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh energie electrica.
 5. Rapid 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Igienizare – temperatura apei este de 65 de grade Celsius, avand o durata de o ora si 40 de minte, timp in care consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, durata fiind de doar 12 minute, timp inc are foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, beneficiaza si de cateva functii utile:

 • Zone wash 3D – face referire la noul sistem de spalare cu cinci jeturi independente de apa oferind o curatare optima cu pana la 40% mai multa putere, dar si economie la energia electrica.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii intre o ora si 12 ore.
 • Tablet – optimizeaza spalarea vaselor daca folositi detergent tip tableta.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Hotpoint HI5030W este un model de masina de spalat vase care isi face treaba eficient, fiind prevazuta cu o gama variata de programe. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, fiindca masina spalat foarte bine vasele, este spatioasa si bine organizata, exact ceea ce aveau nevoie.  De asemenea, este silentioasa si economica, un real ajutor in bucatarie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Hotpoint HI5030W

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *