Masina de spalat vase Candy CDPN 1L390PW : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Candy CDPN 1L390PW este un model de masina de spalat vase foarte accesibil ca pret ce pune la dispozitie cele mai importante programe de spalare despre care vom discuta pe larg in continuare. Daca este sau nu cea mai potrivita alegere pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Candy CDPN 1L390PW prezinta o capacitate de incarcare generoasa de 13 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi membri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 295 kWh.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind acces oricand, dar si o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. In acelasi timp, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Candy CDPN 1L390PW cavitate interioara

Cavitatea interioara este una spatioasa, beneficiind de doua cosuri foarte flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole voluminoase. Regasim si suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Candy CDPN 1L390PW interior

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza cel mult 54 dB, nefiind un nivel care sa creeze disconfort acustic.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 40.8 kg.

Programe si Functii Speciale

Candy CDPN 1L390PW are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Detine o durata de 130 de minute.
 2. Universal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 120 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, avand o durata de 170 de minute.
 4. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 5. Rapid – este un program scurt, de doar 39 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare.

Totodata, este prevazuta si cu urmatoarele functii:

 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Express – permite scurtarea duratei programelor.

Partea interesanta este ca dispune de tehnologie Wi-fi ce permite controlarea masinii direct de pe telefonul mobil, ceea ce ii ofera mai multa flexibilitate si usurinta in controlarea produsului.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Candy CDPN 1L390PW este un model simplu, dar eficient, ce poate constitui o alternativa de luat in calcul de catre cei cu un buget mai mic. Cumparatorii actuali au declarat ca masina isi face treaba eficient, spala bine vasele si este foarte flexibila. De asemenea, programele din dotare sunt bine gandite, iar in ansamblu considera ca au facut o alegere buna pentru nevoile sale considerand raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Candy CDPN 1L390PW

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Programare intarziata
 • Tehnologie Wi-fi

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *