Masina de spalat vase Tesla WD460M : Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Trebuie sa recunosc ca lansarea produselor Tesla, in special, a masinilor de spalat vase a fost o surpriza placuta si neasteptata pentru mine, iar un exemplu foarte bun este si modelul Tesla WD460M. In ciuda programelor foarte variate, totusi, isi mentine un nivel al pretului mic, accesibil si celor cu un buget redus. Sigur ca nu vom face o comparatie cu modele sau brand-uri consacrate in domeniu, insa din punctul meu de vedere, merita sa ii acordati o sansa si sa aflati mai multe informatii utile despre produs.

Masina de spalat vase Tesla WD460M este prevazuta cu o capacitate medie, de 9 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul anual ar fi estimat undeva la 197 kWh.

Fiindca discutam despre un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva, dar si posibilitatea de a verifica oricand durata programelor. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire asigura o buna lustruire vaselor.

Interiorul dispune de cosuri flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Suportii mobili se pot rabata pentru a introduce si articole mai mari. Este prezent si cosul special pentru tacamuri.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza maxim 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Tesla WD460M dispune de 7 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 165 de minute, timp in care inregistreaza 1.4 kWh energie electrica, respectiv 16.5 litri de apa.
 2. Normal – este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 175 de minute, timp in care consuma 1.1 kWh energie electrica si 13 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Detine o durata de 205 minute si un consum de 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Pahare – este recomandat pentru articole foarte sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de 125 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 0.75 kWh energie electrica, respectiv 13.5 litri de apa.
 5. 90 min – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 90 de minute si consuma 1.15 kWh energie electrica, respectiv 11.5 litri de apa.
 6. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 0.7 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 7. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 3.5 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 15 minute.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului de spalare cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Extra uscare – optimizeaza ciclul de uscare prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Tesla WD460M este un model de masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, dar care totusi ofera o gama variata de programe, dar si cele mai utile functii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna pentru nevoile sale si confirma faptul ca programele sunt destul de variate pentru a acoperi o gama ampla de nevoi, dar si foarte bine organizata. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla WD460M

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *