Masina de spalat vase Bosch SMS2ITW39E : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS2ITW39E este o masina de spalat vase interesanta ce pune la dispozitie o gama de programe bine gandita pentru o eficienta pe masura. Inainte de a lua orice decizie, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Bosch SMS2ITW39E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind avantajul de a putea verifica durata programelor oricand. De asemenea, prezinta o interfata intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Bosch SMS2ITW39E interior

Interiorul este foarte bine organizat, fiind prevaut cu niste cosuri foarte flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga articole voluminoase precum oale, tigai, tavi etc. De asemenea, nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare, ambele extrem de utile.

Pe de alta parte, presupune si un mod silentios de functionare, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SMS2ITW39E are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. 1h – este un program indicat pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, programul avand o durata de 60 de minute.
 5. Delicate – pot fi adaugate articole sensibile, inclusiv pahare din sticla, spalarea realizandu-se la temperatura de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. Favourite – permite stocarea programului cel mai des utilizat alaturi de optiunile adiacente.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Home Connect – datorita posibilitatii de a conecta masina la Wi-fi, va puteti conecta ulterior la aparat prin intermediul smartphone-ului.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Hygiene – implica igienizarea vaselor prin cresterea temperaturii apei, fiind ideal pentru vasele bebelusilor.
 • Extra dry – presupune optimizarea uscarii vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special, fara a adauga vase in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMS2ITW39E este o masina de spalat vase eficienta, prevazuta cu cele mai importante programe si functii pentru o spalare si o uscare optima a vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, masina fiind destul de spatioasa, foarte bine organizata, dar si dotata din perspectiva functiilor, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SMS2ITW39E

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Bine organizata
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa
 • HHome Connect

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *